Επίσημος αντιπρόσωπος ΘεσσαλονίκηΚαλησπέρα στην παρέα... γνωρίζει κάποιος που μπορώ να απευθυνθώ για να λύσω κάποια θεματακια που έχω με την ενδοεπικοινονια της SENA ; Υπάρχει επίσημο service στην Ελλάδα;; ευχαριστώ.
Έστειλαν νεα συσκευή; Την έστειλες εσυ και στην στείλανε πίσω με αλλαγμενη μπαταρία;Εγω με ενα θέμα που ειχα με την Μπαταριά σε μια 50S, έστειλα mail στην Μαμα εταιρεία ... και μου εκαναν αυτοι αντικατάσταση ( εννοείται ηταν μεσα στην εγγύηση).
Από την 50S είσαι ευχαριστημένος από την ένταση σε μουσική και ραδιόφωνο-είχες άλλο μοντέλο της εταιρείας;Εγω με ενα θέμα που ειχα με την Μπαταριά σε μια 50S, έστειλα mail στην Μαμα εταιρεία ... και μου εκαναν αυτοι αντικατάσταση ( εννοείται ηταν μεσα στην εγγύηση).
Πριν ειχα την 30Κ.... ειναι πολυ καλύτερη η 50S , ποιο γρήγορη γενικά στα menu , στην φορτιση της μπαταριας και τα ηχεια που σου δινει εχουν πολυ καλυτερο ηχο. Αν ομως εχεις την 30Κ δεν αξιξει η αλλαγη για αυτα τα χρηματα η αναβαθμιση ειναι πολυ μικρη .Από την 50S είσαι ευχαριστημένος από την ένταση σε μουσική και ραδιόφωνο-είχες άλλο μοντέλο της εταιρείας;
Εάν στην 30Κ βάλεις τα ηχεία HD της 50αρας η αναβάθμιση ήχου είναι πολύ μεγάλη.Το έκανα και η διαφορά ήχου και έντασης ήταν εκπληκτική.Καταλαβαίνω... είχα την 5S την 10S και την 20S και τώρα δοκιμάζω και την 50C.
Σε ρωτάω συγκεκριμένα αν είσαι ευχαριστημένος για την ένταση του ήχου σε ραδιόφωνο και μουσική, σε σχέση με την 30Κ.
Είναι δυνατός ο ήχος της, όσο στην χρήση ενδοεπικοινωνίας;
Το γνωρίζω αυτό, αλλά το θέμα δεν είναι τα ακουστικά, το πρόβλημα είναι με τις μονάδες της 50αρας.
Από το 2020 που έχει βγει υπάρχουν πολλές αναφορές για μειωμένη ένταση σε σχέση με τους προκατόχους τους και ειδικά με την σειρά 20.
Απλά πιστεύω να υπάρχει βελτίωση στα καινούργια μοντέλα της 50αρας που βγαίνουν πλέον, με μικρόφωνα και ακουστικά της Harman Kardon.