INTERPHONE ACTIVE

Περιοχή
χανια κρητη
Παιδια καλησπερα.μια ερωτηση εαν γνωριζει καποιος.συνδεω την ενδ/οια με την οθονη tft της μηχανης και κατευθειαν δεν παιζει το ραδιο.σκετη η ενδ/οια παιζει κανονικα.υπαρχει καποια ρυθμιση για αυτο το θεμα;ευχαριστω πολυ

Sent from my iPhone using Tapatalk

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
Κανονικά θα έπρεπε να παίζει, αλλά γενικά η TFT προκαλεί πολλές ανωμαλίες.
Βγάλε και ξανασύνδεσε πάλι, μπας και ξεσκαλώσει.
Μιλάω για τις επικοινωνίες γενικά και όχι για αυτήν που αναφέρεις.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι θέμα ρυθμίσεων.

arcolios

Moderator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Κάραβελ
Μοτοσυκλέτα
Liberty 150s '21
Σβησε τις συνδεσεις και δοκιμασε παλι απο την αρχη.

Περιοχή
Αθηνα
Εγώ παντως ότι και να έχω κάνει ράδιο δε μου παίζει με την TFT. Μόνο μόνη της

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
Εμένα η cardo παίζει τα πάντα. Τηλέφωνα, μουσική, gps, ακούω τα notifications και μιλάω με την συνεπιβάτη.

Εμενα παιδιά συνδέεται κανονικά και το τηλ και το intephone fm4. Το μόνο πρόβλημα στην ακρόαση μουσικής χάνει κάποια sec από τα τραγούδια. Οι κλήσεις κανονικά.......
Έχετε καμία ιδέα?

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιοχή
Αθηνα
Εμένα η cardo παίζει τα πάντα. Τηλέφωνα, μουσική, gps, ακούω τα notifications και μιλάω με την συνεπιβάτη.
Και σε μενα η Interphone παιζει τα παντα, μιλαω με συνεπιβατη, αλλα ραδιο μονο οταν ειναι συνδεδεμένη με το κρανος χωρις να μεσολαβει η TFT με τη συνδεση κράνους

vagos

New Member
Μοτοσυκλέτα
r 1200 gs
Εχω την f5 xt.Πάντα ανοιγω πρωτα την ενδοεποικοινωνία και βαζω ράδιο πριν βαλω μπροστα την μηχανη.Αν οταν συνδεθεί με την μηχανη διακοπει η λειτουργία του ραδιοφώνου τοτε παω στην tft στο μενου του τηλ και κανω μια κληση οπουδήποτε.Ισα ισα να παει να καλεζει καποιον.Στην συνεχεια διακόπτω την κλήση.Οταν διακοπεί η κληση μπαινει κανονικά το ραδιο.Δομιμάστε το.....

vagos

New Member
Μοτοσυκλέτα
r 1200 gs
Εχω την f5 xt.Πάντα ανοιγω πρωτα την ενδοεποικοινωνία και βαζω ράδιο πριν βαλω μπροστα την μηχανη.Αν οταν συνδεθεί με την μηχανη διακοπει η λειτουργία του ραδιοφώνου τοτε παω στην tft στο μενου του τηλ και κανω μια κληση οπουδήποτε.Ισα ισα να παει να καλεσει καποιον.Στην συνεχεια διακόπτω την κλήση.Οταν διακοπεί η κληση μπαινει κανονικά το ραδιο.Δοκιμάστε το.....

Περιοχή
Αθηνα
Το δοκίμασα αλλά δεν... Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία!!!

vagos

New Member
Μοτοσυκλέτα
r 1200 gs
Απαραίτητο είναι να έχει γίνει η σύνδεση του bluetooth πρώτα του interphone και κατόπιν του τηλεφώνου..

Περιοχή
Αθηνα
Απαραίτητο είναι να έχει γίνει η σύνδεση του bluetooth πρώτα του interphone και κατόπιν του τηλεφώνου..
To έκανα οπών λες και μόλις σταματήσω την κλήση ακούω για ελαχιτα δευτερόλεπτα το ράδιο και μετά κόβεται

vagos

New Member
Μοτοσυκλέτα
r 1200 gs
Λυπάμαι,δεν ξέρω γιατι...Το δικό μου συνεχιζει και παιζει ραδιόφωνο κανονικα....

artemis1806

Active Member
Περιοχή
Ίλιον
Καλημέρα αγόρασα μια interphone και έχω τα εξής προβλήματα
Για να μην σας μπερδεύω ακολούθησα την παρακάτω διαδικασία ( έχω κάνει ήδη μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)
1ο συνέδεσα το κινητό με την tft
2o συνέδεσα την ενδοεπικοινωνια με την tft
Φανερώνεται και το κράνος και το κινητό στο μενού της tft
Προβλήματα
1ο όταν ανοίγω από το κινητό το ραδιόφωνο δεν εμφανίζονται στην tft οι σταθμοί παρά μόνο μια φορά για κάνα 2 λεπτά
2ο και σημαντικότερο ενώ μου βγαίνουν όλες οι επαφές στο τηλέφωνο όταν πάω να καλέσω δείχνει κανονικά η tft ότι καλώ αλλά μετά δεν ακούγεται τπτ νεκρη η ενδοεπικοινωνια αλλά η tft δείχνει κανονικά ότι παίρνω ξέρει κανείς τι γίνεται??

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk