GPX για λιμνη Πλαστηρα-Αγραφα- Καρπενησι

Apatche

Active Member
Περιοχή
Αθήνα
Φ΄λε μου, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά η διαδρομή που έχεις βάλει έχει πέρασμα ρέματος στο 39.207684, 21.667897 και δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι με φορτωμένο δικάβαλο..
"Ολη άσφαλτο μου την βγάζει, την έχω κάνει όλη χώμα μερικά χρόνια πρίν, τέλος πάντων δεν στέλνω μην βρώ και κανένα μπελά.... Big laugh Big laugh Big laugh

Τελευταία επεξεργασία:

Eftixis

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Ηράκλειο Κρήτης
Μοτοσυκλέτα
R1200 RT
Βασίλη την έκανα πριν χρόνια με το τότε καινούργιο GS 650 δικαβαλος και τριβάλιτσος
Χωμάτινη όλη η διαδρομή απο Δάφνη μέχρι Μουχα
Τουλάχιστον 20 cm ήταν το πάχος της σκόνης απο τα φορτηγά που κουβαλούσαν ξυλία Γκρεμοί δεξιά και αριστερά απότομα πρανή απο τα βουνά Είμαστε τουλάχιστον 6 ώρες χαμένοι εκεί με την Γιάννα και με τον φόβο μιας αρκούδας που έκανε βόλτα εκεί τριγύρω Στην κάτω μεριά υπήρχε ένα ποτάμι με μια γέφυρα απο δυο μεταλλικές λαμαρίνες για να περνάνε τα φορτηγά
Έβγαλα τις βαλίτσες και τις πέρασα απέναντι για να χώρες η η μηχανή απο την μια λαμαρίνα που είχε και μεταλλικό κάγκελο
Μετά άρχιζε η ανάβαση μαρτύριο καθώς έτρεχε σε πολλά σημεία νερό και η μηχανή γλιστρούσε αφού τα λάστιχα ήταν ασφάλτινα
Κάποια στιγμή μετά απο ώρες και αποφασισμένοι να κοιμηθούμε στο δάσος αφού σουρούπωνε βρεθήκαμε μέσα σε μια αυλή ενός χωριού αν θυμάμαι Προσύλιο το έλεγαν Εκεί ρωτήσαμε έναν μοναδικό τύπο και μας είπε πως να φτάσουμε Λυμνη Πλαστηρα που ήταν και ο προορισμός μας
Είμαστε χωρίς gps μόνο με ένα χάρτη κακιάς ώρας
Όμως αυτές οι περιπέτειες έχουν μείνει στο μυαλό και στην καρδιά μας

Καλούς δρόμους να έχεις και εγώ εσένα δεν σε φοβάμαι ειδικα στα χωμάτινα

giamar

Well-Known Member
Περιοχή
Κατερινη
Μοτοσυκλέτα
R 1200 GS

Astrea 100
Εγώ να πω εδώ την πικρή μου αλήθεια ,βουνό ποτέ μόνος οι κίνδυνοι πολλοί.
Απ' την άλλη σε καταλαβαίνω γιατρέ μου,άμα περιμένουμε να βρεθεί παρέα για να κάνουμε κάποια πράγματα γμσέτα .
Θα χει βγάλει η π....α νυχχχχ.
Οπότε βουρ και με προσοχή .

paschalis

Well-Known Member
Περιοχή
Thessaloniki
Μοτοσυκλέτα
R 1250 GS,MZ 660 Baghira
Γεια σε ολους. Επειδη θα ανεβω προς την "προικα" μου, στη Λεπτοκαρυα, για κανα δυο βδομάδες, θα κανω μερικες εξορμησεις στην ενδοχωρα. Δεν εχω κανει την διαδρομη απο την Λιμνη Πλαστηρα προς τα Αγραφα. Μου λενε οτι ο δρομος ειναι βατος, αλλα το Basecamp δεν μου τα λεει καλα. Εχει κανενας αρχειο gpx για να μη χαθω στους χωματοδρομους, γιατι, ενεκα νησιωτης, δεν τα παω πολυ καλα με τις αρκουδες; Ξερει καποιος να μου πει αν ο δρομος μεχρι τα Αγραφα ειναι ευκολα προσβασιμος για το LC; Απο Αγραφα για Καρπενησι, τον εχω κανει, ξερω.

Bασίλη διαλέγεις και παίρνεις , η μία είναι καλύτερη από την άλλη.
Περνάς με ότι λάστιχο on off κι άν έχεις μονός διπλός τα πάντα.
Οπωσδήποτε φουλ κάυσιμα σετ επισκευής ελαστικών και όρεξη για φωτογραφίες

Παράκληση
Οποιος μπορεί ας την φέρει σε μορφή gpx γιατί δεν έχω πρόσβαση σε επαρκή εξοπλισμό

Προδρομος

Well-Known Member
Περιοχή
ΒΥΡΩΝΑΣ
Μοτοσυκλέτα
R1200GS

Παράκληση
Οποιος μπορεί ας την φέρει σε μορφή gpx γιατί δεν έχω πρόσβαση σε επαρκή εξοπλισμό
Φιλε Πασχαλη την διαδρομη απο Καμαρια την εχω κανει πριν αρκετα χρονια. Αν δεν εχουν γινει βελτιωσεις, θα ειναι λιγο δυσκολη κατω απο τις συνθηκες που θελει να την κανει ο Βασιλης.

paschalis

Well-Known Member
Περιοχή
Thessaloniki
Μοτοσυκλέτα
R 1250 GS,MZ 660 Baghira
Φιλε Πασχαλη την διαδρομη απο Καμαρια την εχω κανει πριν αρκετα χρονια. Αν δεν εχουν γινει βελτιωσεις, θα ειναι λιγο δυσκολη κατω απο τις συνθηκες που θελει να την κανει ο Βασιλης.

Δε σημαίνει τίποτα το αρκετά χρονια,εγώ την έκανα τον Ιούνιο του 2021 και ήταν και είναι ένας φαρδύς πατημένος χωματόδρομος.
Μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο βασικός δρόμος που χρησιμοποιούν οι Αγραφιωτες για τις προμήθειες τους που σημειώνω ότι γίνονται σχεδόν όλες απο την Καρδίτσα και φυσικά την κάνουν και με συμβατικά αυτοκίνητα Απρίλιο έως Νοέμβριο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gs1100n

Well-Known Member
Περιοχή
ATHENS
Μοτοσυκλέτα
R 1100 GS '94
Όποιος δρόμος περνάει μεσα απο βουνά κτλ μπορεί να αλλάξει η συσταση του αναπάντεχα ύστερα απο μια καταιγιδα σεισμο κατολίσθηση κτλ...
Οπότε είναι πάντα ρίσκο το να διαβεις τέτοιους δρόμους αν δεν εισαι σωστα προετοιμασμένος...
Μπορεί να πάω σήμερα εγω κ να είναι μια χαρά..
Κ αυριο πχ να εχει κλείσει σε κάποιο σημείο απο βράχια ή φερτά υλικά...
Αυτή είναι όμως κ όλη η ομορφιά!
Το άγνωστο, τα τοπία , οι εμπειρίες και οι ιστορίες που θα χεις να διηγηθείς...

Περιοχή
ΧΑΝΙΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW 1200GS LC TRIPLE BLACK,
BMW R80GS ' 90
KAWASAKI 250 KLX
Δε σημαίνει τίποτα το αρκετά χρονια,εγώ την έκανα τον Ιούνιο του 2021 και ήταν και είναι ένας φαρδύς πατημένος χωματόδρομος.
Μην ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο βασικός δρόμος που χρησιμοποιούν οι Αγραφιωτες για τις προμήθειες τους που σημειώνω ότι γίνονται σχεδόν όλες απο την Καρδίτσα και φυσικά την κάνουν και με συμβατικά αυτοκίνητα Απρίλιο έως Νοέμβριο.

Sent from my iPhone using Tapa

Παράκληση
Αυτή μάλλον θα προσπαθήσω να κάνω. Αν υπάρχει gpx αρχείο θα βοηθήσει. Νεοχώρι - Άγραφα;

paschalis

Well-Known Member
Περιοχή
Thessaloniki
Μοτοσυκλέτα
R 1250 GS,MZ 660 Baghira
Αυτή μάλλον θα προσπαθήσω να κάνω. Αν υπάρχει gpx αρχείο θα βοηθήσει. Νεοχώρι - Άγραφα;

Τα χωρια τα έβαλα ενδεικτικά ,εκκίνηση κανεις απο οπουδήποτε βρίσκεσαι στη λίμνη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Προδρομος

Well-Known Member
Περιοχή
ΒΥΡΩΝΑΣ
Μοτοσυκλέτα
R1200GS
Απο περιέργεια και μόνο, θα θέλαμε μια ενημέρωση, όταν με το καλό κάνεις την διαδρομή

Περιοχή
ΧΑΝΙΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R80GS ' 90
KAWASAKI 250 KLX
Βασίλη την έκανα πριν χρόνια με το τότε καινούργιο GS 650 δικαβαλος και τριβάλιτσος
Χωμάτινη όλη η διαδρομή απο Δάφνη μέχρι Μουχα
Τουλάχιστον 20 cm ήταν το πάχος της σκόνης απο τα φορτηγά που κουβαλούσαν ξυλία Γκρεμοί δεξιά και αριστερά απότομα πρανή απο τα βουνά Είμαστε τουλάχιστον 6 ώρες χαμένοι εκεί με την Γιάννα και με τον φόβο μιας αρκούδας που έκανε βόλτα εκεί τριγύρω Στην κάτω μεριά υπήρχε ένα ποτάμι με μια γέφυρα απο δυο μεταλλικές λαμαρίνες για να περνάνε τα φορτηγά
Έβγαλα τις βαλίτσες και τις πέρασα απέναντι για να χώρες η η μηχανή απο την μια λαμαρίνα που είχε και μεταλλικό κάγκελο
Μετά άρχιζε η ανάβαση μαρτύριο καθώς έτρεχε σε πολλά σημεία νερό και η μηχανή γλιστρούσε αφού τα λάστιχα ήταν ασφάλτινα
Κάποια στιγμή μετά απο ώρες και αποφασισμένοι να κοιμηθούμε στο δάσος αφού σουρούπωνε βρεθήκαμε μέσα σε μια αυλή ενός χωριού αν θυμάμαι Προσύλιο το έλεγαν Εκεί ρωτήσαμε έναν μοναδικό τύπο και μας είπε πως να φτάσουμε Λυμνη Πλαστηρα που ήταν και ο προορισμός μας
Είμαστε χωρίς gps μόνο με ένα χάρτη κακιάς ώρας
Όμως αυτές οι περιπέτειες έχουν μείνει στο μυαλό και στην καρδιά μας

Καλούς δρόμους να έχεις και εγώ εσένα δεν σε φοβάμαι ειδικα στα χωμάτινα
Τότε ήταν που πηγαίναμε ακόμα στο σχολείο;

Περιοχή
ΧΑΝΙΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW R80GS ' 90
KAWASAKI 250 KLX
Απο περιέργεια και μόνο, θα θέλαμε μια ενημέρωση, όταν με το καλό κάνεις την διαδρομή
Μόλις την κάνω, με το καλό, θα το πω. Αρκεί να μην ….το πούνε άλλοι!!!!