Κοινη αποδοχη το zumo xt οντας νεοτερο ειναι μακραν καλύτερο,αν δεν σε νοιαζει και η ροδελα πας σε xt.Ανταπτορας για την μαμα βαση με φορτιση υπαρχει αυτος εδωΚαλημέρα σε όλους!
BMW NAVIGATOR VI η GARMIN ZUMO XT?
Η χρήση της «ροδέλας» δεν είναι κάτι που με απασχολεί και πολύ. Θα ήθελα ομως στην περίπτωση που πάρω το GARMIN να χρησιμοποιήσω την βάση του NAVIGATOR ως θέση αλλά και φόρτιση.
Σε λιγο καιρο θα είναι έτοιμη η βάση μου που θα κουμπώνει απευθείας το xt με την βάση του και θα κλειδώνει με το κλειδί της bmw.
Σε λιγο καιρο θα είναι έτοιμη η βάση μου που θα κουμπώνει απευθείας το xt με την βάση του και θα κλειδώνει με το κλειδί της bmw.
![]()
20220509_214005.mp4
drive.google.com
Τι βάση είναι αυτή;Σε λιγο καιρο θα είναι έτοιμη η βάση μου που θα κουμπώνει απευθείας το xt με την βάση του και θα κλειδώνει με το κλειδί της bmw.
![]()
20220509_214005.mp4
drive.google.com
Ειναι αυτό ακριβώς που γεαφω στην περιγραφή.Τι βάση είναι αυτή;
Οτι και να γράψω για το XT είναι λιγο. Ειναι πραγματικά απίθανο σαν ποιότητα κατασκευής, σαν πλοήγηση, σαν ανάλυση. Οι προκατοχοι του zumo 595 όπως και το navigator 6 δεν μπορουν καν να συγκριθούν. Ειναι gps πολυ παλιότερης τεχνολογίας. Το καταλαβαίνεις απευθείας με την πρώτη ματιά. Επίσης στο xt έχεις την δυνατότητα να πλοηγείσαι σε δορυφορικούς χάρτες, να κάνεις update μεσω wifi όπως και πολλές άλλες επιλογές που δεν είχαν τα προηγούμενα gps.Γράψε μια κριτική για το XT, νομίζω θα ενδιαφέρει πολύ κόσμο εδώ μέσα.
Εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε η συσκευή για το λίγο που την επεξεργάστηκα επάνω στην μηχανή σου!
Ακριβως αυτό που γραφεις στην περιγραφή… Οκ…Ειναι αυτό ακριβώς που γεαφω στην περιγραφή.
Οτι και να γράψω για το XT είναι λιγο. Ειναι πραγματικά απίθανο σαν ποιότητα κατασκευής, σαν πλοήγηση, σαν ανάλυση. Οι προκατοχοι του zumo 595 όπως και το navigator 6 δεν μπορουν καν να συγκριθούν. Ειναι gps πολυ παλιότερης τεχνολογίας. Το καταλαβαίνεις απευθείας με την πρώτη ματιά. Επίσης στο xt έχεις την δυνατότητα να πλοηγείσαι σε δορυφορικούς χάρτες, να κάνεις update μεσω wifi όπως και πολλές άλλες επιλογές που δεν είχαν τα προηγούμενα gps.
Γραφω ποιος θα την κατασκευάζει. Λεω "η βάση μου" αρα προφανώς είναι δικιά μου πατέντα. Θα ειναι τυπωμένη από 3d printer που τυπώνει πούδρα nylon, δηλαδή οτι καλύτερο και ανθεκτικοτερο υπάρχει σε πλαστικό.Ακριβως αυτό που γραφεις στην περιγραφή… Οκ…
Δεν γραφεις ποιος την κατασκευάζει την βάση αυτή. Απλά περιγράφεις πως θα κουμπώνει με την βάση και θα κλειδώνει με το κλειδί της bmw…
Σε ευχαριστώ πολυ Γιάννη για τα καλά σου λόγια.Είπαμε το έχεις πάει σε άλλο level το θέμα gadget για το 1250. Γιώργο είσαι άψογος !
Όταν βάλεις στην παραγωγή ολόκληρη μηχανή, θα με υπολογίσεις.
Ακουγεται πολυ καλό! Ειναι κάτι που θα μας πουλουσες? Ποτέ το υπολογίζεις να ειναι έτοιμο?Γραφω ποιος θα την κατασκευάζει. Λεω "η βάση μου" αρα προφανώς είναι δικιά μου πατέντα. Θα ειναι τυπωμένη από 3d printer που τυπώνει πούδρα nylon, δηλαδή οτι καλύτερο και ανθεκτικοτερο υπάρχει σε πλαστικό.
Θα μπορούσα να το πουλησω ναι. Θεωρώ οτι θα έχει τεσταριστει και έτοιμο σε κανα 3μηνο.Ακουγεται πολυ καλό! Ειναι κάτι που θα μας πουλουσες? Ποτέ το υπολογίζεις να ειναι έτοιμο?