Να δώσεις 1???€ για "τρίχες" που θα θέλουν κι άλλα € για να δουλέψουν σωστά δεν το βλέπω να αξίζει.Με το δικό μου μυαλό και τη δική μου τσέπη.. Δεν αξιζε σιγουρα σε σχεση με αυτα που παιρνεις, απλα εχεις κανει μαι αισθητικη αλλαγη ανανεωσηςκαι ηχητικη... Αλλα δεν προλαβα το black
, οποτε με βλεπω για αργοτερα να τα βαζω.
![]()
Αυτά που γράφω αναφορικά με τους λαιμούς τα γράφω απο ίδια εμπειρία !!! Και στην ιστίοσελίδα της acrapovik πραγματική διαφορά σε ιπποδύναμη και ροπή φαίνεται μόνο με το πλήρες σετ, αναφορικά με τους μπελάδες να σημειώσω ότι τοποθετήθηκαν απο εξουσιοδοτημένο BMW service.Λαιμοι akrapovic χωρίς καταλυτη οχι μονο δεν δίνουν τιποτε αλλά σε βάζουν σε μπελάδες. Μόνο λαιμοι με καταλυτη akrapovic, αισθητήρες l ,κλαπετο εξατμισης και τελικό akrapovic για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Σημείωση:στα 21 μοντέλα από Νοεμβρίου 20 και μετα δουλεύει μόνο η νέα akrapovic bmw. Euro 5 (1560€)
Η ίδια η akrapovic συνιστά επαναπρογραμματισμο για αποφυγή προβλημάτων σε τοποθέτηση λαιμων χωρίς καταλυτη, αισθητήρες. Ποια αντιπροσωπεία είναι αυτή;;Γιατί εγώ και vagianeli και motion n style που ειχα ρωτήσει δεν το συνιστούσαν.Eπισης 2-3 άτομα(μπορώ να σου δώσω και στοιχεία τους )είχαν σοβαρά προβλήματα (η μηχανη δεν ανεβάζει πανω απο 180 τελική ,δυσλειτουργιες σε διαχείριση καυσίμου, μονιμα check engine λαμπάκι ),.Επίσης έχει γίνει δυναμομετρηση πριν και μετα;;Γιαυτο η akrapovic πλεον δίνει το σετ καταλυτη akrapovic, κλαπετο akrapovic και νέους λαιμους.ΥΓ το ότι μέχρι τώρα δεν έχει κάποιο θέμα η μηχανη με λαιμους χωρίς καταλυτη, δεν σημαίνει και ότι δεν είναι πιθανό στο μελλον να μην παρουσιάσει. Επίσης η εγγύηση με την αφαίρεση καταλυτη ισχύει;;;από όσο ξέρω οχι .Αυτά για τους τύπουςΑυτά που γράφω αναφορικά με τους λαιμούς τα γράφω απο ίδια εμπειρία !!! Και στην ιστίοσελίδα της acrapovik πραγματική διαφορά σε ιπποδύναμη και ροπή φαίνεται μόνο με το πλήρες σετ, αναφορικά με τους μπελάδες να σημειώσω ότι τοποθετήθηκαν απο εξουσιοδοτημένο BMW service.
Αυτά για τους τύπους ....
Μάλλον η τοποθέτηση όταν έγινε ήταν αρκετά παλιότερα 1-2 χρ και δεν "γνώριζαν" τα πρόβληματα που παρουσιάζει η αφαίρεση καταλυτη, και τα πρόβληματα που τους παρουσιάστηκαν από πελάτες..Εδω και 1χρ έχει καταργηθεί το σετ χωρίς καταλυτη. Αυτά γία το θέμα αντιπροσωπείας.Για το θέμα δυναμομετρησης δεν μου απάντησες που και σε πιο δυναμόμετρο είδες αυτά τα άλογα στον τροχο αύξηση. Επίσης για το θέμα εγγυησης;;;επειδή οι απόψεις μας ειναι δημόσιες και πιθανόν να επηρεάζουν άλλους στην διαμόρφωση άποψης, εγώ δηλώνω επίσημα ότι λαιμοι χωρίς καταλυτη δεν δουλεύουν σε lc !!!Νίκος Σπανός επίσημο τεχνικό σεμινάριο 2017 -2018 που παρακολούθησα.Μονο τελικό ποιοτικο για βελτίωση ήχου και λίγο ροπης μεσαίες (για 1200 lc )γιατί τα1250 δεν έχουν τέτοια ανάγκη πλεον ΚΑΙ φιλτρο DNA stage 1 Οτιδήποτε άλλο δεν πειραζεις βιδα.Επισημα λόγια του παραπάνω στο τεχνικό σεμινάριο.Οσο για το αν η akrapovic είναι bmw edition τότε με λαιμους χωρίς καταλυτη δεν χρειάζεται κάτι, επέτρεψε μου να μην το δεχτώ, πιστέψω, παρτο όπως θέλεις γιατί απλά την δεισλειτουργια την προκαλεί η αφαίρεση καταλυτη, η μη σωστή ανάγνωση μείγματος, η κατάργηση βαλβίδας κλαπετου άρα και η σωστή ρύθμιση της εξαγωγής των καυσαερίων με αποτέλεσμα πτώση συμπίεσης χαμηλά, μεσαία,στέγνωμα ψηλά, ασύμμετρο δούλεμα βαλβίδων λογω καυσίμου.Για κάποιον που θέλει "κακη"αυξηση ήχου, ζημιά στα διαφράγματα της akrapovic από το καυσιμο ,αύξηση κατανάλωσης, και μείωση βάρους 2-3 κιλών τότε φυσικά δικαίωμα του να βάλει σετ άνευ καταλυτη. Κλείνω το θέμα εδώ και θα σημειώσω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να πειραματιστει όπως θέλειΑγαπητέ φίλε ,το εξουσιοδοτημενο το ανέφερα Βαγιανελης για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο ..... Καλημερα
Μάλλον η τοποθέτηση όταν έγινε ήταν αρκετά παλιότερα 1-2 χρ και δεν "γνώριζαν" τα πρόβληματα που παρουσιάζει η αφαίρεση καταλυτη, και τα πρόβληματα που τους παρουσιάστηκαν από πελάτες..Εδω και 1χρ έχει καταργηθεί το σετ χωρίς καταλυτη. Αυτά γία το θέμα αντιπροσωπείας.Για το θέμα δυναμομετρησης δεν μου απάντησες που και σε πιο δυναμόμετρο είδες αυτά τα άλογα στον τροχο αύξηση. Επίσης για το θέμα εγγυησης;;;επειδή οι απόψεις μας ειναι δημόσιες και πιθανόν να επηρεάζουν άλλους στην διαμόρφωση άποψης, εγώ δηλώνω επίσημα ότι λαιμοι χωρίς καταλυτη δεν δουλεύουν σε lc !!!Νίκος Σπανός επίσημο τεχνικό σεμινάριο 2017 -2018 που παρακολούθησα.Μονο τελικό ποιοτικο για βελτίωση ήχου και λίγο ροπης μεσαίες (για 1200 lc )γιατί τα1250 δεν έχουν τέτοια ανάγκη πλεον ΚΑΙ φιλτρο DNA stage 1 Οτιδήποτε άλλο δεν πειραζεις βιδα.Επισημα λόγια του παραπάνω στο τεχνικό σεμινάριο.Οσο για το αν η akrapovic είναι bmw edition τότε με λαιμους χωρίς καταλυτη δεν χρειάζεται κάτι, επέτρεψε μου να μην το δεχτώ, πιστέψω, παρτο όπως θέλεις γιατί απλά την δεισλειτουργια την προκαλεί η αφαίρεση καταλυτη, η μη σωστή ανάγνωση μείγματος, η κατάργηση βαλβίδας κλαπετου άρα και η σωστή ρύθμιση της εξαγωγής των καυσαερίων με αποτέλεσμα πτώση συμπίεσης χαμηλά, μεσαία,στέγνωμα ψηλά, ασύμμετρο δούλεμα βαλβίδων λογω καυσίμου.Για κάποιον που θέλει "κακη"αυξηση ήχου, ζημιά στα διαφράγματα της akrapovic από το καυσιμο ,αύξηση κατανάλωσης, και μείωση βάρους 2-3 κιλών τότε φυσικά δικαίωμα του να βάλει σετ άνευ καταλυτη. Κλείνω το θέμα εδώ και θα σημειώσω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να πειραματιστει όπως θέλει