9ο Οδοιπορικό Ιστορίας της Μοτοπαρέας Λεωνιδίου! Συμμετοχή GSMOTOCLUB

tsak8

Well-Known Member
Περιοχή
Χαλάνδρι
Μοτοσυκλέτα
R1200 GS
Όντως πολύ όμορφη αν και απαιτητική ημέρα.. κρίμα που δεν σας είδαμε στο Αίγιο (το κάψαμε, πήγαμε βόλτα από Κλειτορια-Καλαβρυτα και επιστροφή Αθήνα μετά).
Διπλά μπράβο στην αποστολή από Θεσσαλονίκη, ελπίζω να το χαρηκατε!

Πολύ όμορφο event, ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsak8

Well-Known Member
Περιοχή
Χαλάνδρι
Μοτοσυκλέτα
R1200 GS
Χρωστούμενη

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
Ήταν βάση ομολογιών παλιών συμμετεχόντων, το πιο δύσκολο και απαιτητικό σε διαδρομές, οδοιπορικό Λεωνιδίου.
Τερμάτισαν περίπου οι μισές ομάδες και κάποιοι άλλοι δεν εκκίνησαν καν μόλις πληροφορήθηκαν τις διαδρομές.
Το να είσαι 7 ώρες και 30 λεπτά στη σέλα σε τέτοιους δρόμους είναι δύσκολο, που στο άκουσμα και μόνο, πολλοί σύντροχοι απο τους παρευρισκόμενους κόλλησαν και δεν μπήκαν σε διαδικασία να ξεκινήσουν.
Όλο αυτό λοιπόν αν υπολογίσει κάποιος ότι βρήκαμε σε σημεία αρκετή βροχή (άλλοι έφαγαν χαλάζι) και παρ όλα αυτά το τερματίσαμε στην μηχανή διπλοί, ανεξαρτήτως χρόνου, αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια στην Θεοδώρα για την συμμετοχή της μαζί μου!!
Για εμένα το έπαθλο ήταν η αρχικά η εμπειρία και έπειτα ο τερματισμός.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και επέστρεψαν στα σπίτια τους σώοι.

Ο Γιώργος το γνωστό γεράκι, ήταν αρχηγός με καταπληκτικό ρυθμό, ο Χάρης άψογος και τον πήγαινε πινακίδα για όσο ακολούθησε, ο Κώστας αυτός με τα λαμπάκια, έδωσε ρεσιτάλ στον εαυτό του και είδε ότι έχει μεγάλα όρια και αντοχές, άντε δηλαδή γιατί ολο μας κλαίγεται στα ταξίδια και θέλει συνέχεια στάσεις. Το καημένο το τσι ες αν είχε στόμα θα με έβριζε για 3 χρόνια με τόση πίεση που έφαγε.
Το σιφτερ δούλευε κατά ριπάς !

Λεβέντες ένα συμπέρασμα έχω, τα τσι ες δεν στρίβουν απλά, αλλά δίνουν μεγάλο πόνο αρκεί αυτός που κρατάει το τιμόνι να το λέει η ψυχή του.

Μπράβο στα υπόλοιπα παιδιά της δεύτερης ομάδας που το πήγαν για όσο ήθελαν.

Αυτό που ζήσαμε, είναι κάτι που δεν αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

Πιστεύω το επόμενο οδοιπορικό από την παρέα του Λεωνιδίου, να μελετηθεί λίγο περισσότερο ωστε να μην είναι τόσο απαιτητικό γιατί αλλιώς χάνεται η έννοια του οδοιπορικού και αυτομάτως μετατρέπεται σε αγώνα που σίγουρα δεν έχει την ίδια απόλαυση και καμμία φορά υπάρχουν παρατράγουδα.
Χθες ευτυχώς όπως έμαθα, υπήρξε νομίζω μόνο μια πτώση ενός συντρόχου με Tenere που τερμάτισε όμως κανονικά.

Καλή αντάμωση

artemis1806

Active Member
Περιοχή
Ίλιον
Ήταν βάση ομολογιών παλιών συμμετεχόντων, το πιο δύσκολο και απαιτητικό σε διαδρομές, οδοιπορικό Λεωνιδίου.
Τερμάτισαν περίπου οι μισές ομάδες και κάποιοι άλλοι δεν εκκίνησαν καν μόλις πληροφορήθηκαν τις διαδρομές.
Το να είσαι 7 ώρες και 30 λεπτά στη σέλα σε τέτοιους δρόμους είναι δύσκολο, που στο άκουσμα και μόνο, πολλοί σύντροχοι απο τους παρευρισκόμενους κόλλησαν και δεν μπήκαν σε διαδικασία να ξεκινήσουν.
Όλο αυτό λοιπόν αν υπολογίσει κάποιος ότι βρήκαμε σε σημεία αρκετή βροχή (άλλοι έφαγαν χαλάζι) και παρ όλα αυτά το τερματίσαμε στην μηχανή διπλοί, ανεξαρτήτως χρόνου, αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια στην Θεοδώρα για την συμμετοχή της μαζί μου!!
Για εμένα το έπαθλο ήταν η αρχικά η εμπειρία και έπειτα ο τερματισμός.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και επέστρεψαν στα σπίτια τους σώοι.

Ο Γιώργος το γνωστό γεράκι, ήταν αρχηγός με καταπληκτικό ρυθμό, ο Χάρης άψογος και τον πήγαινε πινακίδα για όσο ακολούθησε, ο Κώστας αυτός με τα λαμπάκια, έδωσε ρεσιτάλ στον εαυτό του και είδε ότι έχει μεγάλα όρια και αντοχές, άντε δηλαδή γιατί ολο μας κλαίγεται στα ταξίδια και θέλει συνέχεια στάσεις. Το καημένο το τσι ες αν είχε στόμα θα με έβριζε για 3 χρόνια με τόση πίεση που έφαγε.
Το σιφτερ δούλευε κατά ριπάς !

Λεβέντες ένα συμπέρασμα έχω, τα τσι ες δεν στρίβουν απλά, αλλά δίνουν μεγάλο πόνο αρκεί αυτός που κρατάει το τιμόνι να το λέει η ψυχή του.

Μπράβο στα υπόλοιπα παιδιά της δεύτερης ομάδας που το πήγαν για όσο ήθελαν.

Αυτό που ζήσαμε, είναι κάτι που δεν αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

Πιστεύω το επόμενο οδοιπορικό από την παρέα του Λεωνιδίου, να μελετηθεί λίγο περισσότερο ωστε να μην είναι τόσο απαιτητικό γιατί αλλιώς χάνεται η έννοια του οδοιπορικού και αυτομάτως μετατρέπεται σε αγώνα που σίγουρα δεν έχει την ίδια απόλαυση και καμμία φορά υπάρχουν παρατράγουδα.
Χθες ευτυχώς όπως έμαθα, υπήρξε νομίζω μόνο μια πτώση ενός συντρόχου με Tenere που τερμάτισε όμως κανονικά.

Καλή αντάμωση
Και γω που πέρασα αντίστοιχη " ταλαιπωρία"
Διαπίστωσα ότι τα gs ταιριάζουν απόλυτα στα ελληνικά δεδομένα και γι αυτό είναι γεννημένα για να σουζαρουν να μπαίνουν σε χωματόδρομο να ρίχνουν και κάνα κόφτη έτσι για την φάση.. δεν είναι για να φοράμε γραβάτα και κολόνια και να πήγαινουμε 70 ώρες εθνική με 130 και να πιστεύουμε ότι αυτό είναι απόλαυση...
Πήρατε και τον σκύλο μαζί πες μου να πεθάνω...

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
Και γω που πέρασα αντίστοιχη " ταλαιπωρία"
Διαπίστωσα ότι τα gs ταιριάζουν απόλυτα στα ελληνικά δεδομένα και γι αυτό είναι γεννημένα για να σουζαρουν να μπαίνουν σε χωματόδρομο να ρίχνουν και κάνα κόφτη έτσι για την φάση.. δεν είναι για να φοράμε γραβάτα και κολόνια και να πήγαινουμε 70 ώρες εθνική με 130 και να πιστεύουμε ότι αυτό είναι απόλαυση...
Πήρατε και τον σκύλο μαζί πες μου να πεθάνω...

Λόγω καιρού το σκυλάκι δεν ακολούθησε το αφήσαμε σπίτι ενώ αρχικά είχαμε προγραμματίσει να έρθει.
Τελικά μετά από τόση κούραση που θα έριχνε αν το πέρναμε, αποδείχθηκε πολύ σοφή η επιλογή μας να το αφήσουμε.
Αν δεν έδινε βροχές ο καιρός θα έπαιρνε μέρος και πιστεύω με τρικάβαλο η νίκη ήταν βέβαιη χαχαχα

artemis1806

Active Member
Περιοχή
Ίλιον
Λόγω καιρού το σκυλάκι δεν ακολούθησε το αφήσαμε σπίτι ενώ αρχικά είχαμε προγραμματίσει να έρθει.
Τελικά μετά από τόση κούραση που θα έριχνε αν το πέρναμε, αποδείχθηκε πολύ σοφή η επιλογή μας να το αφήσουμε.
Αν δεν έδινε βροχές ο καιρός θα έπαιρνε μέρος και πιστεύω με τρικάβαλο η νίκη ήταν βέβαιη χαχαχα
Λέω να το ακολουθήσω από χρόνια την μία το να την άλλη τ άλλο
Πρώτα ο Θεός του χρόνου δεν το χάνω

dretsas

Well-Known Member
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
1200 GS
Συγχαρητήρια και χιλια μπράβο στα παιδιά που τερματίσανε με τόσο απαιτητική, διαδρομή, συγχαρητήρια που πέρασαν τόσο όμορφα , αλλά κυρίως που απέδειξαν άλλη μια φορά πως η σύμπνοια, η θετική διάθεση , και η καλή παρέα έχει μόνο επιτυχιες

Eftixis

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Ηράκλειο Κρήτης
Μοτοσυκλέτα
R1200 RT
Μπραβο σας παλικάρια
Μοναδική αξέχαστη εμπειρία όπως πάντα τα οδοιπορικά του Λεωνιδίου
Και του χρόνου να είμαστε καλά να βρεθούμε όλοι μαζί

lampakias

Moderator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Θεσσαλονικη
Μοτοσυκλέτα
R1250GS ADV 2019
20220515_134451.jpg
Καλησπερα
Και εγώ ασφαλής στην βάση μου
Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα του φετινού οδοιπορικόυ
Βέβαια η ομαδαρα αυτή δεν κατάλαβε τίποτα ..................τρομάρα μας
@falconfight ο τρομερός αρχηγός σε όλα του
Έβγαλε χάρτες μπήκε μπροστά και έδινε τον ρυθμό και κουράγιο σε μένα μέσα από την sena ότι και να πω είναι παρα πολυ λίγο
Φίλε μαζί σου παντού
@Harisre Χάρης ο γρήγορος συνοδοιπόρος
Μέσα σε όλα μόνο μια sena και είναι κομπλέ
@jliordos ΓΙΑ τον Γιάννη και την Δώρα ότι και να γράψω είναι λίγο παιδιά έχουμε πολλά να κάνουμε παρέα το βλέπω
Λιορδο πρέπει sena ρε φίλε χάνεις
@KSefer Κωστη σε ευχαριστούμε για την φιλοξενία στα μέρη σου και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα
Αυτή ήταν η ομάδα μας
Πιστεύω και του χρόνου θα είμαστε εκεί αν και μετά τον τερματισμό όλοι λέγαμε ότι δεν το ξανακάνουμε
Μεγάλοι ψεύτες
Συγχαρητήρια και στην άλλη ομάδα μας
@Gasgs
@kf4
@dretsas
@Chris Tetr
@George78
Για την συμμετοχή
Βέβαια εμείς είδαμε εκεί πάνω από 50 μέλη του GSMOTOCLUB που πήραν μέρος στον αγώνα μπράβο τους και περιμένουμε του χρόνου να είμαστε όλοι με το όνομα του κλαμπ μας

Και κάτι τελευταίο
@mdoctor Χρηστάρα μας έλειψες εμένα και του φαλκον

Grigoris GS

Well-Known Member
Περιοχή
patras
Μοτοσυκλέτα
R 1250 GS ADVE LC
Να πω έχοντας συμμετάσχει σε 2 εκδρομικό το φετινό δεν το μετράω γιατί δεν τερματίσαμε ότι συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη (Jliordos) και τους λοιπούς φίλους στο ότι το φετινό εκδρομικό ήταν το πιο δύσκολο. Αν και κάθε χρόνο έχω την αίσθηση ότι δυσκολεύει όλο και πιο πολύ σε διαδρομες και χλμ. Και εγώ θέλω να ελπίζω ότι θα πάει από δω και εμπρός θα πάει σε πιο εκδρομικους ρυθμούς αλλιώς για εμάς που το έπαθλο δεν έχει καμία σημασία αλλά μας ενδιαφέρει μόνο η παρέα ο χαβαλές οι στιγμές με φίλους, οι όμορφες αλλά βάτες διαδρομές και η ικανοποίηση του τερματισμού ως εκπλήρωση του διημερου νομίζω θα χάσει σιγά σιγά το νόημα του να συμμετέχουμε. Αυτά χάρηκα που είδα πάλι πολλούς γνωστούς μέχρι την επόμενη καλές βόλτες και πάντα όρθιοι.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Grigoris GS

Well-Known Member
Περιοχή
patras
Μοτοσυκλέτα
R 1250 GS ADVE LC
Και μερικές ακόμα φώτο από εμένα.
ο Πρώτος από τους 5 χάρτες της συνολικής διαδρομής.
Πουλιθρα
Ουρά οι μηχανές 9 το πρωί και οι μισοί δεν έχουν φτασει
Σχεδόν έτοιμοι για εκκίνηση.

Μόνη ελωνης

artemis1806

Active Member
Περιοχή
Ίλιον
Και μερικές ακόμα φώτο από εμένα.
ο Πρώτος από τους 5 χάρτες της συνολικής διαδρομής.
Πουλιθρα
Ουρά οι μηχανές 9 το πρωί και οι μισοί δεν έχουν φτασει
Σχεδόν έτοιμοι για εκκίνηση.

Μόνη ελωνης

Είχε υψηλές ταχύτητες το οδοιπορικό?

Grigoris GS

Well-Known Member
Περιοχή
patras
Μοτοσυκλέτα
R 1250 GS ADVE LC
Δεν ξέρω. Οπως έγραψα πιο πάνω εμείς πήραμε μια απόφαση περισσότερο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην ορεινή Αρκαδία και Αχαΐα να μην το τρέξουμε φέτος απλά κάναμε εκκίνηση και κάναμε την δικη μας βόλτα. .

artemis1806

Active Member
Περιοχή
Ίλιον
Δεν ξέρω. Οπως έγραψα πιο πάνω εμείς πήραμε μια απόφαση περισσότερο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην ορεινή Αρκαδία και Αχαΐα να μην το τρέξουμε φέτος απλά κάναμε εκκίνηση και κάναμε την δικη μας βόλτα. .

Και πολύ καλά κάνατε

Gasgs

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Kifisia
Μοτοσυκλέτα
R1200GS πρώην karatoybanos
Είχε υψηλές ταχύτητες το οδοιπορικό?

Δεν θα μπορούσε να έχει υψηλές ταχύτητες σε τόσο κλειστά κομμάτια.
Είχε όμως αναγκαστικά αρκετά γρήγορο Ρυθμό και στάσεις μόνο για τη φωτογραφία κι εκεί δεν έπρεπε να περάσεις το πεντάλεπτο.
Υπήρχαν και οι οδηγοί που πήγαιναν δίχως αύριο και έπρεπε να τους δώσεις δρόμο για να μην περάσουν από πάνω σου χαχαχα.

Αυτά βέβαια για να είσαι στο 8ωρο από την εκκίνηση σου στον τερματισμό, πράγμα αρκετά δύσκολο.

mdoctor

Well-Known Member
Περιοχή
kilkis
Μοτοσυκλέτα
GS 1250 ADV rallye
R 45 '78
Από ότι φαίνεται δυστυχώς η απόφαση μού να μην κατηφορισω ήταν λάθος.Δεν το σκέφτηκα καθόλου αν και ο Δον μού το πρότεινε.Εχασα ένα οδοιπορικό πάρεα με την καλύτερη παρεα του κόσμου. Ειχε και χλμ ,οδηγική ταλαιπωρία ,που εγώ την βρίσκω μαυτα. Στην επόμενη λοιπόν. Υγεία να έχουμε. Μπράβο στους συμμετέχοντες και ειδικά στα τιμόνια της Σαλονίκης που αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά ότι δεν υπολογίζουν τίποτα ώστε να βρεθούν με άτομα που εκτιμούν.

Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

karellen

Well-Known Member
Περιοχή
Καλαμάτα
Μοτοσυκλέτα
GS 1200 '09
KLR 600 '84
Dax 80 '90
Τερμάτισα στις 10 το βραδυ με 4 ώρες καθυστερηση (είχαμε εκκινήσει στις 10:10 το πρωί) ! Κάτι χαζοκαθυστερησεις, ένα χαμένο μοναστήρι που όταν το πήρα χαμπάρι ήμουν 5 χλμ μπροστά αλλά γύρισα πίσω και το φωτογράφισα!

Ή Αγία Λαύρα μας παίδεψε κι αυτή αλλά την καταφέραμε κι αυτήν οπότε ο τερματισμός ήταν επιβεβλημενος κι ας πήγαινε και μεσάνυχτα.
Ευχάριστη έκπληξη ο Μάνος πυξίδας που μας περίμενε υπομονετικα στο Διακοφτο και μας πήγε συνοδεία στο Αίγιο!

Για το βράδυ της Κυριακής είχαμε κλείσει ξενοδοχείο στα Σελιανίτικα και όταν ξεμπέρδεψαν τα παιδιά του Λεωνιδίου και ήρθαν κι αυτά εκεί,το κους κους τράβηξε μέχρι τις 3 το πρωί!

Είδα πολλούς φίλους από δω μέσα παλιούς και νέους (γεια σου Χρήστο tetr με τη μπλεδούλα σου! )