4η Παγκρήτια Συνάντηση μοτοσικλετιστών Gsmotoclub στην Ανατολική Κρήτη

Eftixis

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Ηράκλειο Κρήτης
Μοτοσυκλέτα
R1200 RT
Καλησπέρα σας και απο εμένα!
Εμεις σας ακολουθησαμε την Κυριακή μόνο, με ένα Super Tenere 1200, αλλά μπορω να πω ότι και εγώ και η παρέα μου περάσαμε πολύ ομορφα μαζι σας! Χαρηκα που είδα παλιους γνώριμους! Κυριε Ευτύχη μας (και ολοι όσοι βοήθησαν) μπράβο!
Σας στέλνω ένα λινκ και καποιες φωτό που τράβηξα από το κινητό μου.
Φιλιά σε ολους και καλούς δρόμους σε οποια ομάδα/λέσχη/φόρουμ και αν ανηκει ο καθένας απο εμάς!
Εμμανουέλα
https://photos.app.goo.gl/bZq7kTnoVx2WGiCM7

Σε ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες Εμμανουέλα να είσαι καλά

Dan_196

Member
Περιοχή
ΠΑΤΡΑ
Μοτοσυκλέτα
BMW 1200GS ADV
Καλησπερα, θα απαντήσω στο φίλο συντροχο Βασίλη οτι η συζήτηση που βρηκα να εχουν ανοίξει και συμμετείχα και εγω δεν ειχε καμία μα καμία πρόθεση να προσβάλει ή να φέρει σε δύσκολη θέση αυτον ή την σύζυγο του απο εμενα,αυτο βέβαια μου έδειξαν και τα παιδιά απο την πλευρα τους τη ωρα που συζητάγαμε τι άλλαξε στην πορεία δεν γνωρίζω και εκφράστηκε με αυτον τον τροπο σε εμενα και τον ευτυχή!!
Αν με πείραξε η "ταμπελα" που μου εβαλε "κουραδογυφτος" σας λεω απο καρδιας ΟΧΙ γιατι εχω συνηθίσει να μου βαζουν ταμπελες ευκολα οι άνθρωποι λογο και ενος προβλήματος υγείας που εχω με την παχυσαρκία και με αυτα που εχω περασει στην ζωη μου , εχω καταστροφή οικονομικά 2 φορες,εχω χωρίσει με την γυναικα μου και αλλα πολλα που σίγουρα τα έχετε περάσει πολλοί απο εσας, οποτε ταμπελες του στιλ χοντρος,χωρισμενος,κακομοίρης, αποτυχημένος επιχειρηματίας και αλλα πολλα δεν με αγγίζουν πια γιατι λεω μεσα μου ΜΠΟΡΩ και τα φέρνω εις περας μια χαρα και τα καταφέρνω!!!
Αυτο που με στεναχώρησε πραγματικα και με πλήγωσε ηταν η στάση και το feedback που άφησε ο Βασίλης για τον ΕΥΤΗΧΗ ΜΟΥ γιατι μιλώντας στο τηλ με τον Ευτυχή το πρωι στο τηλ για το θεμα αυτο ακουσα την καρδια και την ψυχή αυτου του ΓΙΓΑΝΤΑ στεναχωρημένη και απογοητευμένη μπορώ να πω!!
Αλλα παλι κρατάω τα καλα και με χιουμορ απο την ιστορια αυτη...
Μπορεί να μπω στο βιβλίο Γκίνες σαν την μεγαλύτερη σκατουλα (σε όγκο και κιλα ) γυφτου !!!!!
Βασίλη και Φλώρα σας περιμενω στην Κρήτη να μας γνωρίσετε απο κοντα και θα αλλάξετε γνωμη για εμας 100%
Αν σας στεναχωρισας σας ζηταω συγνωμη απο καρδιας δεν ειχα τέτοια πρόθεση!!!

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα δεν επιθυμώ να συμετάσχω σαυτή τη συζήτηση απλά δεν μπορώ να μην πω οτι η απαντησή σου Γιώργο σπάει κόκαλα...καλές βόλτες παιδιά!!!

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PARNONAS

Active Member
Περιοχή
αθηνα
Μοτοσυκλέτα
F 650
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ GSMOTO CLUB ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΛΗ
ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ 4Η ΠΑΓΚΡΗΡΙΑ ΚΑΙ
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΡΗΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Eftixis

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Ηράκλειο Κρήτης
Μοτοσυκλέτα
R1200 RT
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

ΤΟ GSMOTO CLUB ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΛΗ
ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ 4Η ΠΑΓΚΡΗΡΙΑ ΚΑΙ
ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΚΡΗΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Να είστε όλοι σας καλά
Δεν μασάμε με τον καιρό όλα τα είχαμε κανονισμένα μας έκανε το χατήρι και περάσαμε τέλεια
Να καθίσουμε μέσα λοιπόν να απολαύσουμε την τζακάρα μας με καλή παρέα και να ξεκουραστούμε

pidurikio

Member
Περιοχή
Ηράκλκειο Κρήτης
Μοτοσυκλέτα
R1200GS ADV
Ένας Κρητικός είπε κάποτε:

Να πηγαίνεις εκεί που σ΄αγαπάνε.
Όχι εκεί που αγαπάς.
Εκεί που αγαπάς,μην πολυπάς.
Κι αν πολυπάς,μην πολυκάτσεις.
Κι αν πολυκάτσεις,μην πολυμιλείς.
Και αν πολυμιλείς...
κάτεχε ίντα λες...

Gasgs

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Kifisia
Μοτοσυκλέτα
R1200GS πρώην karatoybanos
Δεν έχει τελειωμό ο σχολιασμός επί του σχολιασμού...............όλοι έχουν άποψη για την άποψη του άλλου και δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο..........

Ο καθ ένας για το δικό του λογο, το νήμα αρχιζει να χανει την ουσία του και το καταστρέφετε οι ίδιοι που συμμετείχατε σε αυτή την όμορφη εκδήλωση και σε άλλα ποστ ευχαριστειτε για όλα αυτά που κατάφεραν οι φίλοι μας οι Ηρακλειώτες!!!!

Πρέπει λοιπόν να σταματήσει εδώ και να γίνει ένα ξεκαθάρισμα σχολίων ώστε αυτοί που θα μπαίνουν να το διαβάσουν σε λίγο καιρό να μη βλέπουν αυτό το ξεκατίνιασμα.

Να γνωρίζετε ότι απ εδώ και πέρα θα διαγράφονται άμεσα τα εκτός θέματος σχόλια και φυσικά θα ξεκαθαριστούν όλα τα προηγούμενα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

DespinaGs

Active Member
Περιοχή
Χολαργός
Μοτοσυκλέτα
BMW F800 GS
Παντος εγώ χαίρομαι που ζωντάνεψε το φορουμ ,μπαίνουν και γράφουν άτομα που ούτε καν τους ήξερα, ,,γράφουν και αυτοί που δεν έγραφαν ποτε,,,Και όπως λέει και ο φίλος μου ο Μακης (Να ταν οι καρδιές αμπάρες)
Γιατί είναι φίλος όπως και ο Τερλεκας .......Να προετοιμάζομάστε για την Πανθεσσαλικη ....
thumbs_upbig_laugh

zimiaris

Well-Known Member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
F800 GS
Τώρα Ευτύχη μου έδωσες ιδέα, αν και το έχω δει σε κάποιους.
Να έχουμε τουλάχιστον ένα μπλουζάκι με το όνομα μας και το nickname μας επάνω.

Στάλθηκε από το TA-1033 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
bravo bravoworship

zimiaris

Well-Known Member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
F800 GS
Εκ μέρους των ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ ΓΙΛΈΚΩΝ θα ήθελα να καταγγείλω τα κίτρινα γιλέκα για τη στοχευμένη ανάδειξή τους, συστηματικά και υποχθόνια εις βάρος της δικιά μας συμβολής σε αυτή τη Παγκρήτια που έλαβε μέρος στο Νησί μας. Ως αποτέλεσμα των διάφορων ενεργειών που έκαναν, παράνομων δε!!, απορώ πως δε προκάλεσαν οι ίδιοι κάποιο ατύχημα!!!!

ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΩ ΌΤΙ:

κλείνοντας συνεχώς δρόμους, ταλαιπωροντας τους απλούς πολίτες, προσπερνόντας αντικανονικα κατά το δοκούν, κάνοντας φιγούρα συνεχώς και άλλα πολλά που αρκετοι απο εσάς τα είδατε με τα ματια σας και πολλοί περισσότεροι μέσα από αυτό εδώ το θέμα...

Ήταν τόσο απροκάλυπτη όλη αυτή η αντικοινωνική- επικίνδυνη συμπεριφορά, που με πρόφαση την ασφάλεια των υπολοίπων μοτοσικλετιστών και Με τη συνδρομή αστυνομικής δύναμης (άκουσον άκουσον), προσωπικά δε μου άφησαν διέξοδο για την ασφάλεια μου και φαντάζομαι πολλών ακόμα να βγω έξω από το κομβόι..!! Δε συζητώ δε τη προτροπή τους να κινηθούν άτομα πιο γρήγορα έως και 5χλμ/ώρα πάνω από το όριο ταχυτητας για να μη "σπασει" η γραμμή..

ΕΠΙΣΗΣ

Για να αποθανατησουν τις στιγμές, ακροβολιζοταν σε επικυνδινες στροφές, κρεμόταν με σκοινιά από γέφυρες, τραβούσαν φωτογραφίες ενώ οδηγουσαν μη τηρώντας τους κανόνες ασφαλειας και άλλα πολλά.....!!!!!

Μετά από όλα αυτά και με πρόφαση επαγγελματικών υποχρεώσεων υπό το φόβο να με πάρουν στο κατόπι και να με επαναφέρουν στο γκρουπ χωρίς τη δική μου συγκατάθεση, μετά τη δεύτερη μέρα αποχώρησα.....!!!!!

Φυσικά για όλα αυτά που αναφέρω υπάρχουν ντοκουμέντα και είμαι πρόθυμος να φτάσω μέχρι τέλους, ούτως ώστε αυτό το τρομακτικό θα έλεγα τετραήμερο να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά!!!

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να δηλώσω την αστείρευτη συμπαράσταση μου σε όλους εσάς που πέσετε θύματα αυτού του χουλιγκανισμού..!!

Το παρόν κείμενο συνυπογράφει ο πρόεδρος, ο γραμματέας, το διοικητικό συμβούλιο, το μέλος και ο εθελοντής.

(Εγώ δηλαδή).

Με εκτίμηση προς όλους εσάς
Τα περτικαλί γιλέκα
Spirtas (Σπιρτάς)

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
show teethshow teeth

Arisxios

Well-Known Member
Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που έτρεξαν και διοργάνωσαν όλο αυτό
Μπράβο, μπράβο, μπράβο bravo bravobravo bravobravo bravo

Και ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη dretsas για την Μαχαίρα που μου έφερε από την Κρητη !!! worshipworship

Eftixis

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Ηράκλειο Κρήτης
Μοτοσυκλέτα
R1200 RT
Ένα φρέσκο βιντεάκι από τους ROC Riders Of Creta που συμμετείχαν στην Παγκρητια
Συνάντηση μας από τον φίλο μας τον Βαγγέλη

chris618

Active Member
Περιοχή
Παραλία Αυλίδος
Μοτοσυκλέτα
BMW R1100GS
DUCATI MONSTER 618i

Ωραιες στιγμες, ακομη πιο ωραιες αναμνησεις!!!!!

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK

Thumbs UpΑυτά είναι ...... 335 και σήμερα μείναμε μόνο Big laugh