Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω και να μπω στον ρυθμό της καθημερινότητας
5 24ΩΡΑ με ύπνο από μία μέχρι 2 ώρες με αστείρευτες αντοχές μέσα από την θετική ενέργεια που είχε η απίστευτη παρέα μας και ακόμα αντέχω
Δεν σας χορτάσαμε φιλαράκια και έχετε αρχίσει να μας λείπετε
Η τιμή ήταν μεγάλη για όλους εμάς που μας εμπιστευθήκατε και μας επισκεφθήκατε και σας ευχαριστούμε για αυτό
Όλη η Κρήτη μιλάει για αυτή μας την εκδήλωση Όσα χωριά περάσαμε και μας αντιλήφθηκαν αισθάνονται υπερήφανα που τα διασχίσαμε Τα τηλέφωνα μου δεν σταματάνε να με ευχαριστούν φίλοι από όλο το νησί (καθότι εγώ είμαι μεγάλη φίρμα big grin )
Η χαρά και η ικανοποίηση που 137 μηχανές ταξίδεψαν με όλα τα καιρικά φαινόμενα ( Η πεθερά μου φταίει για την βροχή που μας έβρεξε στην επιστροφή μας από τον Άγιο Νικόλαο Άρχισε να βρέχει από το χωριό της Λατσίδα λίγο πριν το τούνελ μέχρι τα Μάλια big grinsmile και το είπα στην παρέα στον Άγιο Νικόλαο πως δεν θα την γλιτώναμε )
Και δεν άνοιξε ρουθούνι Ταξιδέψαμε στην Κρήτη περισσότερα από 800 χιλιόμετρα με πειθαρχία και ασφάλεια και για αυτόν ακόμα τον λόγο ένα ευχαριστώ
Για την άσχημη πλευρά της Κρήτης ( το περιστατικό με βρομιάρη γνωστό Κρητικό ) στο ξενοδοχείο Olympic οφείλω μια συγνώμη ( Όμως και αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για όλους που το έζησαν γιατί στην Κρήτη δεν είναι όλα θετικά Υπάρχουν και κάποια φιντάνια που δυστυχώς προσβάλουν όλους εμάς Και που για όλους αυτούς φταίνε οι πολιτικοί που τους εξέθρεψαν Ψευτόμαγκες που με τα πιστόλια προσβάλλουν τον φιλότιμο φιλόξενο Κρητικό λαό
Μεγάλη μας η χαρά για όλα αυτά που ζήσαμε Και αυτή η χαρά μας κάνει από τώρα να ονειρευόμαστε για την 3η Παγκρήτια μας συγκέντρωση
Έχουμε όμως πολλά ακόμα να γευτούμε μέχρι τότε Ας αρχίσουμε λοιπών να ονειρευόμαστε τα τσίπουρα που θα πιούμε με την φανταστική Θεσσαλική παρέα λίαν συντόμως
Καλή δύναμη στα παιδιά που παίρνουν την σκυτάλη και για ότι χρειαστούν από την πολύτιμη εμπειρία μας θα είμαστε εδώ για να πετύχουν αυτό που θέλουν μέσα από την καρδιά τους να μας προσφέρουν
Να είμαστε όλοι καλά Να είναι καλά το GSmotoclub που μας ενώνει και που μας δίνει την δυνατότητα να σμίγουμε

Ειδιαίτερα θα ευχαριστήσω την ΑΝΕΚ SOUPERFAST ,Τα ξενοδοχεία Kriti , Marin Dream , Olympic , Τον Dj Γιώργο George Poul , Τον Γιώργο GeoRoum και την σύζυγο του Ελένη για τα γαρίφαλα που με πολύ κόπο μάζεψαν για όλους εμάς , Τον Ηλία MarcoPolo που ήταν ο κρυφός και σεμνός φίλος που κανόνισε ότι είχε να κάνει με τον ύπνο μας και την μεταφορά μας, Την οικογένεια Παπαδάκη με το τυροκομείο ΣΤΑΜΑΤΟΓΩΡΓΗ για το φίλεμα με γεύσεις παραδοσιακών τυριών παραγωγής τους
Τις ταβέρνες Αετοφωλιά , Ρόδι, Σελί Αμπέλου και το καταπληκτικό συγκρότημα ΟΚΤΑΒΑ
Την παρέα των παιδιών από το Ηράκλειο που με εμπνέουν με την εμπειρία τους στην διαχείριση των κομβόι Emlazo , Takis 04 σκούπες Katsamb επιτελάρχης συντονιστής της κυκλοφορίας στους κόμβους και Τέλος αφήνω τον Γιάννη τον spitiko που κάθε βράδυ μιλούσαμε με τις ώρες για την κάθε λεπτομέρεια ώστε να πάνε όλα καλά Γιάννη σε αγαπάω και σε εκτιμώ και σένα αλλά και όλη σου την οικογένεια
Και να σε ευχαριστήσω για το υπέροχο κολατσιό αλλά και για το παγωτάκι στην Αετοφωλία
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βασίλη τον Πετρουλάκη για το σέρβις που έκανε στο γόνατο μου την Πέμπτη το πρωϊ και που με βοήθησε στο να χορεύω και να τρέχω όλες αυτές τις μέρες
Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αγαπημένη μου Γιάννα Ευτύχενα που ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή όλο αυτόν τον καιρό και με ενθάρρυνε διόρθωνε προτεινε και ξεμπλόκαρε το μυαλό μου σε στιγμές στολαρίσματος
Να είμαστε όλοι καλά