Το κράνος των 800 ευρώ

KOSTIS-GS

Well-Known Member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
GS 1200 LC
Τι έχει το Heroine Racer Bumblebee και έχει κάνει τόσο ντόρο;

Ένα full face κράνος κάνει πλέον πάταγο. Ή μάλλον, όπως το λέει καλύτερα η Ηedon, είναι το απόλυτο full face κράνος.

Το Heroine Racer Bumblebee της Hedon Helmet φτιάχνεται με το χέρι στο Λονδίνο σε κλασικό βρετανικό στιλ
Διαθέτει επιστρώσεις για την ομίχλη και τις γρατζουνιές και αντιπροσωπεύει την επιτομή ποιότητας και πολυτέλειας που μόνο η βρετανική δεξιοτεχνία ξέρει να αποδίδει.

Ξεχωρίζει βέβαια η ρετρό αισθητική του, αυτή που κάνει τα κεφάλια να γυρνούν αβίαστα
Φτιαγμένο με κέφι και μεράκι, διαθέτει εσωτερικό από δέρμα ανώτερης ποιότητας, την ίδια ώρα που και τα χρωματικά φινιρίσματά του είναι εξόχως υπέροχα.

Καμωμένο από πανάλαφρο fiberglass και ανθρακόνημα, το κράνος μόλις που ξεπερνά το 1 κιλό

Papadopaidi

Well-Known Member
Περιοχή
Patras
Μοτοσυκλέτα
R1150GS '00 (ABS)
Κύριοι διαφωνώ μαζί σας το κράνος αυτό είναι κόσμημα, το ότι δεν ταιριάζει στο Marketing του 2020 δεν το κάνει ούτε άχρηστο, ούτε άσχημο, ούτε μη λειτουργικό. Προσωπικά μου αρέσει, το γουστάρω κ πιο πολύ γουστάρω τα 1000gr που ζυγίζει.
Έχω συνυπάρξει κοντά στα 5 χρόνια με ανθρακόνημα στα 980γρ κ ότι κ αν ακούω σε επιχειρήματα "έχει καλό ζύγισμα" κ άλλα τέτοια ωραία ένα λέει το καραφλό κεφάλι μου. Κράνος πάνω από 1100gr ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ.
Σας αγαπώ κ οι απόψεις δεν σημαίνει ούτε ότι είναι οι σωστές, ούτε προσπαθώ να πείσω κανένα. Απλά κουβέντα κάνουμε.

Boxer

Well-Known Member
Περιοχή
Ελλαδα
Μοτοσυκλέτα
BMW
κακάσχημο! για αεροδυναμική δεν συζητάμε καν...

Υπήρχε ένα ρομπότ στον πόλεμο των άστρων!!! Scratching Head eat ΚΟΥΑΞ!!! ΚΟΥΑΞ!!!

ρετριλα μέχρι τέλος...σα σφήγκα θα είσαι οταν το φορέσεις...

Χορτασαμε μαλ@κιες...
"Kανει πάταγο"...
Ναι,του πόσο μαλ@κας θα δείχνεις...

Όχι ρε γαμωτο, τα είπατε όλα!!!!! lol lol

Τώρα εγώ, τι να γράψω για αυτό το...... έργο τέχνης!!!!!! Big laugh

omega

Active Member
Περιοχή
Πρέβεζα
Μοτοσυκλέτα
R1150GS Σαλίγκαρος edition
Κάτι τέτοια κράνη κορυφαίας αισθητικής σε ρετρό λουκ βγάζει εδώ και χρόνια η Bell.
Θα πάρω Bell ώστε να μου μείνει χρήμα για φωτογραφική,κοντάρι και κορνίζα..

ΜΟΤ(mleousis)

Well-Known Member
Περιοχή
ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοτοσυκλέτα
R1200 GSA
Όμορφο ρετρό κράνος , καλά υλικά κατασκευής, χειροποίητο..... αλλά δεν με πείθει για αγορά
Άσε που με το δερμάρτινο εσωτερικό το καλοκαίρι θα το βγάζεις και θα μυρίζει σαν τυροκομείο στην Λαμία
Big laugh

kon/nos

Well-Known Member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
1200GS
Κύριοι διαφωνώ μαζί σας το κράνος αυτό είναι κόσμημα, το ότι δεν ταιριάζει στο Marketing του 2020 δεν το κάνει ούτε άχρηστο, ούτε άσχημο, ούτε μη λειτουργικό. Προσωπικά μου αρέσει, το γουστάρω κ πιο πολύ γουστάρω τα 1000gr που ζυγίζει.
Έχω συνυπάρξει κοντά στα 5 χρόνια με ανθρακόνημα στα 980γρ κ ότι κ αν ακούω σε επιχειρήματα "έχει καλό ζύγισμα" κ άλλα τέτοια ωραία ένα λέει το καραφλό κεφάλι μου. Κράνος πάνω από 1100gr ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ.
Σας αγαπώ κ οι απόψεις δεν σημαίνει ούτε ότι είναι οι σωστές, ούτε προσπαθώ να πείσω κανένα. Απλά κουβέντα κάνουμε.
Τι κρανος φορας Παυλο?

JOHNGS1100

Well-Known Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Μοτοσυκλέτα
R1100GS
Θα συμφωνησω με τον Παυλο. Κρανος πανω απο 1100γρ δε μου καθεται πλεον εχω συνηθισει τα ελαφρια. Κ αν ειναι ανθρακονημα προσταυευει κανονικα.
Το σχημα στο συγκεκριμενο κρανος ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα οι γραμμες εκεινες που βαψανε.. (?) τις τις θελανε σαν τον Σαιμον Τεμπλαρ εισαι αμα το βαλεις.
φοβηιθκαν να το κανουν μονοχρωμο? Ασε που το κιτρινακι μου κανει κατι.. ενοχλητικο..
Βασικα προτιμω τα κινεζικα των 55 ευρω βγαινιυν σε οτι σχηματα θελεις χρωματα ειναι 1 κιλου ..τωρα αν προστατευουν θα δειξει..

Τελευταία επεξεργασία:

EvangeloSKG

Active Member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1200GS (K25)
Εμφανισιακά δε με χαλάει, ακόμα κι οι γραμμές καλές μου φαίνονται (αν ήμουν Αρειανός, θα το εκτιμούσα περισσότερο...). Το βάρος και τα υλικά κατασκευής μιλάνε σαφώς για ένα εξαιρετικό και αξιόπιστο κράνος, αλλά στη (λογική για όσα προσφέρει) τιμή του, θα προτιμούσα πάντα τη μαμα-Arai, έστω και με λίγα γραμμαριάκια παραπάνω.

kon/nos

Well-Known Member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
1200GS

Papadopaidi

Well-Known Member
Περιοχή
Patras
Μοτοσυκλέτα
R1150GS '00 (ABS)

Fro(g)y

Well-Known Member
Περιοχή
Ηλιούπολη - Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
BMW F800 GS ADV
Παυλάρα, (αν είχα την δυνατότητα) θα στο έκανα δώρο, αλλά με μιά προυπόθεση. Θα πήγαινες να τρυγήσεις μέλι απ΄ευθείας στην κυψέλη, με τέτοια εμφάνιση κράνους και χρώματος, όλο το σμήνος θα είχε σκορπίσει από τον τρόμο. dirt bike ΚΟΥΑΞ!!! ΚΟΥΑΞ!!!

Boxer

Well-Known Member
Περιοχή
Ελλαδα
Μοτοσυκλέτα
BMW
Παυλάρα, (αν είχα την δυνατότητα) θα στο έκανα δώρο, αλλά με μιά προυπόθεση. Θα πήγαινες να τρυγήσεις μέλι απ΄ευθείας στην κυψέλη, με τέτοια εμφάνιση κράνους και χρώματος, όλο το σμήνος θα είχε σκορπίσει από τον τρόμο. dirt bike ΚΟΥΑΞ!!! ΚΟΥΑΞ!!!

big_laugh