Σήμερα έβγαλα μεροκάματο (μεταφορικά εννοείται) σε γνωστή αντιπροσωπεία των Νοτίων λόγω πολύωρης ρυθμισης βαλβίδων...και εξηγώ πολύ περιληπτικά λόγω ασχετοσυνης μου με τεχνικούς όρους και ορολογίες...
Προ ημερών με άφησε η μπαταρία η οποία καινούργια 1.5 ετών μετά από ακινησία 7.5 μηνών η οποία ήταν μόνιμα στο φορτιστή της μπεφε επανω στον ανταπτορα.. Αφότου με ξεκίνησε ο
@TSEPETO με εκκίνητη , είπα την επομενη μερα να γίνω και γω
@TSEPETO..

... Βάζοντας το δικό μου εκκίνητη μόνιμα στη μπαγκαζιερα. Όντως χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τον εκκίνητη αρκετές φορές τελευταίες μέρες.
Φτάνοντας λοιπόν στο συνεργείο για αλλαγή λαδιών και τοποθέτηση διπλού Σταντ, ενημέρωσα το συνεργείο για τα συμπτώματα και προ-εκπλήξεως μου, μου λένε ότι δεν είναι η μπαταρία αλλά απαιτείται ρύθμιση στις βαλβίδες. Οι βαλβίδες ρυθμίστηκαν λάθος από το εργοστάσιο. Ηταν ενήμεροι και γνώριζαν το πρόβλημα καθώς είναι συχνό φαινόμενο στο 1250 GS ... επιπλέον η BMW προτείνει αντικατάσταση μεγαλύτερης από την εργοστασιακή (170αρα) προς καλύτερη λειτουργία των ηλεκτρονικών και μελλοντικης επανεμφάνισης του προβλήματος. Μου ακούστηκε σαν είδος ανάκληση αλλά χωρίς καμία ενημέρωση από την εδώ BMW mottorad.
Η εργασία καλύπτεται από την εγγύηση αλλά η μπαταρία όχι.
Κόστος μπαταριας 170€.
Η μηχανή είναι μοντελο του 2021 1250 GS , rallye με 4000 χιλιόμετρα.
10:00 το πρωί και η ώρα πήγε 15:30 και ακόμη ρυθμίζονται... ΥΠΟΜΟΝΉ
Στάλθηκε από το SM-G991B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk