Θα έχανε την μηχανική αντοχή του αν ήταν ανοξειδωτο. Ειδικά στο σημείο του καρε λογω του οτι το ανοξειδωτο δεν μπορεί να "βαφτεί", δηλαδή να γίνει θερμική επεξεργασία. Οπότε το σκέτο ατσάλι ειναι μονόδρομος για όλους τους άξονες μετάδοσης. Αυτο που μπορεί να γίνει ειναι βαφτεί όλος ο άξονας με κεραμική βαφη και ο σταυρός να έχει γρασαδορους για να μην παθαίνει τίποτα.

Καλημέρα,
Συμφωνώ!
Εδώ βλέπουμε έναν κολλημένο άξονα φίλου,
Η σκουριά είναι επιφανειακή και το συμπέρασμα που βγαίνει από όλη αυτή την σημαντική «αδυναμία» (εμπειρικά πάντα) έχει να κάνει καθαρά με την στεγανοποίηση και τη συσσώρευση υγρασίας δημιουργώντας το κόλλημα…
Πιο συγκεκριμένα, οτιδήποτε προκαλεί υγρασία (πλυσιματα, κλίμα) σε συνδυασμό με μη συχνή χρήση της μοτο, κάνει τον άξονα ένα σώμα ..
Με καμινετο και υπομονή ο άξονας ξεκολλάει, η bmw δε πρόκειται να το κάνει αυτό.
Η σκουριά δε είναι επιφανειακή και με λίγο αντισκουριακο και σφουγγαράκι φεύγει..
Το πρόβλημα είναι ότι είναι λαθος να έχουμε όλοι μας μια μόνιμη έννοια για την μετάδοση ..
Επιπρόσθετα είναι τυχαίο σε ποιον θα κουμπώσουν Σωστα τη φούσκα με τη κατάλληλη ποσότητα πάστας στεγανοποίησης..
(το μηχανάκι της φωτό έχει 12.000χλμ και είναι μοντέλο του 2017 και όχι 1250)
Το πρόβλημα δεν αφορά μόνο τα 1250 αλλά μάλλον όλους όσους το ψάξουν διεξοδικά.
προσωπικά θεωρώ ότι ούτε η «τρύπα» θα βοηθήσει ..πιο πολύ σαν λύση ανάγκης και ψυχολογική υποστήριξη για εμάς
Οτι κατι έκανε και η πενφε γι αυτό το μείζον θέμα…
Ούτε το εξτρα γράσο (πάλι ένα σώμα θα γίνει με την οξείδωση και την «μακα» που δημιουργείται)
Κάποιοι πασαλιβουν όλο τον άξονα που δεν έχει καμία σημασία απλά επιβαρύνεις την φούσκα που με τις τριβές πέφτουν πάνω της τα γράσα,
Αν ήθελε και σε αλλά σημεία πέραν του καρέ θα είχε γρασαδορακια
Είναι συνδυασμός λοιπόν,
Κακής στεγανοποίησης που οφείλεται όχι μόνο κατασκευαστικά αλλά και κατά την αλλαγή φούσκας στις εργασίες συντήρησης.
Ανακυκλωμένου μετάλλου του άξονα (και όχι πρωτογενή όπως ήταν παλιά)
Κλείνοντας τη μακρόσυρτη ανάρτηση μου,
Μάγκες μετά τα πλυσιματα κάντε και καμία βόλτα πριν τη παρκάρετε …
Όπως μου έχει πει και ο πατέρας μου, η μηχανές φτιάχτηκαν για να λερώνονται και όχι να πλένονται..