Επειδή θέλω να είμαι άνετος στην οδήγηση, με οποίο κόστος μπορεί να έχει αυτό(κυρίως στην ασφάλεια μου), φοράω μπουφαν μηχανής με τις προστασίες, με νορμαλ καιρό γιατί με πολλές ζεστές δεν φοράω προστασία πλάτης, επίσης για παντελόνι, όταν φοράω μηχανής, είναι πάντα με προστασίες. Από υποδήματα φοράω μποτάκια, μπότες ποτέ. Κράνος πάντα full faceΜια ερώτηση....Σε ταξίδι και ΟΧΙ καθημερινά, φοράτε την προστασία του μπουφάν + παντελονιού ή θώρακα....ας πούμε;;; Ή κάτι άλλο;;;;
Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διευκρίνιση: με τέρμα ζεστές, εκτός ότι δεν φοράω προστασίες στο μπουφαν, δεν φοράω και το μπουφαν χαχαχαΕπειδή θέλω να είμαι άνετος στην οδήγηση, με οποίο κόστος μπορεί να έχει αυτό(κυρίως στην ασφάλεια μου), φοράω μπουφαν μηχανής με τις προστασίες, με νορμαλ καιρό γιατί με πολλές ζεστές δεν φοράω προστασία πλάτης, επίσης για παντελόνι, όταν φοράω μηχανής, είναι πάντα με προστασίες. Από υποδήματα φοράω μποτάκια, μπότες ποτέ. Κράνος πάντα full face
Επειδή και γω έκανα την ίδια κίνηση με το παντελόνι όχι για τη ζέστη (γιατί δεν με πιανει, είμαι σαν τον @jliordos με το κρύο) αλλά για να μην είμαι σαν ρομποκοπ και να μπαίνω σε κάνα μαγαζί πιο άνετα. Να ξέρεις ότι ειναι πιο ζεστό από ένα dainese drake super air που έχω με αποτέλεσμα να μη το φοράω το καλοκαίριΕννοείται μπουφάν με όλα τα προβλεπόμενα ( προστασία στήθους δεν έχω).
Τώρα όσο αφορά το παντελόνι το καλοκαίρι ....ώρες ώρες δεν το βάζω γιατί έχει πολύ ζεστή πρέπει όμως. Είμαι σε αναζήτηση καινούργιου ώστε να περνάει και λόγο αέρας ή ίσος ακόμη και ένα τύπου " jean" .
Γενικά στο ταξίδι προσπαθώ να φοράω τα πάντα.
Για δώσε ινφο εσύ τότε για το σακί, ποσο καιρό το έχεις, τι σου άρεσε, τι σε προβλημάτισε ή δεν σε βόλεψε κατά την χρήση του.Εγώ έχω τις προστασίες του μπουφάν , ένα αερόσακο spidi , που καλύπτει τον αυχένα αλλά με προβληματίζει το στήθος........ γι'αυτό "μαζεύω" γνώμες.
Δεν είναι ακριβώς σακί, περισσότερο σαν δύτης μοιάζω, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί. Αλλά δεν έχω τπτ στο στήθος..... γι'αυτό το ψάχνω. Έλεγα για θώρακα....και να βγάλω την προστασία του μπουφάν. Και μιλάω πάντα για βόλτες - ταξίδια.Για δώσε ινφο εσύ τότε για το σακί, ποσο καιρό το έχεις, τι σου άρεσε, τι σε προβλημάτισε ή δεν σε βόλεψε κατά την χρήση του.
Σακί εννοώ τον αερόσακο. Μάλλον δεν κατάλαβα, ψάχνεις για προστασίες όταν δεν φοράς το σακί; γιατί όταν φοράς το σακί στήθος πλάτη δεν χρειάζεσαι προστασίες, αν χρειάστει θα κάνει ο σάκος την δουλειά.Δεν είναι ακριβώς σακί, περισσότερο σαν δύτης μοιάζω, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί. Αλλά δεν έχω τπτ στο στήθος..... γι'αυτό το ψάχνω. Έλεγα για θώρακα....και να βγάλω την προστασία του μπουφάν. Και μιλάω πάντα για βόλτες - ταξίδια.
Το γιλέκο το φοράς μέσα απτό μπουφάν; ή απέξω;Δεν είναι ακριβώς σακί, περισσότερο σαν δύτης μοιάζω, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί. Αλλά δεν έχω τπτ στο στήθος..... γι'αυτό το ψάχνω. Έλεγα για θώρακα....και να βγάλω την προστασία του μπουφάν. Και μιλάω πάντα για βόλτες - ταξίδια.
Εγώ φοράω αυτές https://motokinisi.gr/gr/prostasies-sthuoys-double-chest-1876081-dainese-1164997.htmlΑπό τις καλύτερες προστασίες στήθους είναι αυτές https://www.motodirect.gr/el-gr/pro...IsB5CA5ncDCzaD2Io9LiHiC4hQ9D6km8aAglNEALw_wcB
τις έχω φορέσει για δοκιμή και δεν αισθάνεσαι ότι φοράς τίποτε
Τον αερόσακο τον φοράω απέξω από το μπουφάν.Το γιλέκο το φοράς μέσα απτό μπουφάν; ή απέξω;