Προστασία

k13

Active Member
Μια ερώτηση....Σε ταξίδι και ΟΧΙ καθημερινά, φοράτε την προστασία του μπουφάν + παντελονιού ή θώρακα....ας πούμε;;; Ή κάτι άλλο;;;;

Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
Μια ερώτηση....Σε ταξίδι και ΟΧΙ καθημερινά, φοράτε την προστασία του μπουφάν + παντελονιού ή θώρακα....ας πούμε;;; Ή κάτι άλλο;;;;

Επειδή θέλω να είμαι άνετος στην οδήγηση, με οποίο κόστος μπορεί να έχει αυτό(κυρίως στην ασφάλεια μου), φοράω μπουφαν μηχανής με τις προστασίες, με νορμαλ καιρό γιατί με πολλές ζεστές δεν φοράω προστασία πλάτης, επίσης για παντελόνι, όταν φοράω μηχανής, είναι πάντα με προστασίες. Από υποδήματα φοράω μποτάκια, μπότες ποτέ. Κράνος πάντα full face

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
Επειδή θέλω να είμαι άνετος στην οδήγηση, με οποίο κόστος μπορεί να έχει αυτό(κυρίως στην ασφάλεια μου), φοράω μπουφαν μηχανής με τις προστασίες, με νορμαλ καιρό γιατί με πολλές ζεστές δεν φοράω προστασία πλάτης, επίσης για παντελόνι, όταν φοράω μηχανής, είναι πάντα με προστασίες. Από υποδήματα φοράω μποτάκια, μπότες ποτέ. Κράνος πάντα full face
Διευκρίνιση: με τέρμα ζεστές, εκτός ότι δεν φοράω προστασίες στο μπουφαν, δεν φοράω και το μπουφαν χαχαχα

captain slow

Active Member
Φοράω το badlands με όλες τις προστασίες σε όλες τις θερμοκρασίες , μέσα στην πόλη με 40 βαθμούς φοράω καλοκαιρινό μπουφάν με φουλ προστασίες αν και δεν τρέχω , ο ηλίθιος πάντα θα πεταχτεί .

Sent from my iPhone using Tapatalk

GeorgeAn

Active Member
Περιοχή
123
Εννοείται μπουφάν με όλα τα προβλεπόμενα ( προστασία στήθους δεν έχω).
Τώρα όσο αφορά το παντελόνι το καλοκαίρι ....ώρες ώρες δεν το βάζω γιατί έχει πολύ ζεστή πρέπει όμως. Είμαι σε αναζήτηση καινούργιου ώστε να περνάει και λόγο αέρας ή ίσος ακόμη και ένα τύπου " jean" .
Γενικά στο ταξίδι προσπαθώ να φοράω τα πάντα.

k13

Active Member
Εγώ έχω τις προστασίες του μπουφάν , ένα αερόσακο spidi , που καλύπτει τον αυχένα αλλά με προβληματίζει το στήθος........ γι'αυτό "μαζεύω" γνώμες.

tzou

Well-Known Member
Περιοχή
Πετρουπολη
Εννοείται μπουφάν με όλα τα προβλεπόμενα ( προστασία στήθους δεν έχω).
Τώρα όσο αφορά το παντελόνι το καλοκαίρι ....ώρες ώρες δεν το βάζω γιατί έχει πολύ ζεστή πρέπει όμως. Είμαι σε αναζήτηση καινούργιου ώστε να περνάει και λόγο αέρας ή ίσος ακόμη και ένα τύπου " jean" .
Γενικά στο ταξίδι προσπαθώ να φοράω τα πάντα.
Επειδή και γω έκανα την ίδια κίνηση με το παντελόνι όχι για τη ζέστη (γιατί δεν με πιανει, είμαι σαν τον @jliordos με το κρύο) αλλά για να μην είμαι σαν ρομποκοπ και να μπαίνω σε κάνα μαγαζί πιο άνετα. Να ξέρεις ότι ειναι πιο ζεστό από ένα dainese drake super air που έχω με αποτέλεσμα να μη το φοράω το καλοκαίρι

tzou

Well-Known Member
Περιοχή
Πετρουπολη
Εγώ έχω τις προστασίες του μπουφάν , ένα αερόσακο spidi , που καλύπτει τον αυχένα αλλά με προβληματίζει το στήθος........ γι'αυτό "μαζεύω" γνώμες.

Για δώσε ινφο εσύ τότε για το σακί, ποσο καιρό το έχεις, τι σου άρεσε, τι σε προβλημάτισε ή δεν σε βόλεψε κατά την χρήση του.

k13

Active Member
Για δώσε ινφο εσύ τότε για το σακί, ποσο καιρό το έχεις, τι σου άρεσε, τι σε προβλημάτισε ή δεν σε βόλεψε κατά την χρήση του.
Δεν είναι ακριβώς σακί, περισσότερο σαν δύτης μοιάζω, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί. Αλλά δεν έχω τπτ στο στήθος..... γι'αυτό το ψάχνω. Έλεγα για θώρακα....και να βγάλω την προστασία του μπουφάν. Και μιλάω πάντα για βόλτες - ταξίδια.

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα

tzou

Well-Known Member
Περιοχή
Πετρουπολη
Δεν είναι ακριβώς σακί, περισσότερο σαν δύτης μοιάζω, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί. Αλλά δεν έχω τπτ στο στήθος..... γι'αυτό το ψάχνω. Έλεγα για θώρακα....και να βγάλω την προστασία του μπουφάν. Και μιλάω πάντα για βόλτες - ταξίδια.

Σακί εννοώ τον αερόσακο. Μάλλον δεν κατάλαβα, ψάχνεις για προστασίες όταν δεν φοράς το σακί; γιατί όταν φοράς το σακί στήθος πλάτη δεν χρειάζεσαι προστασίες, αν χρειάστει θα κάνει ο σάκος την δουλειά.

tzou

Well-Known Member
Περιοχή
Πετρουπολη

Το γιλέκο το φοράς μέσα απτό μπουφάν; ή απέξω;

tzou

Well-Known Member
Περιοχή
Πετρουπολη
Από τις καλύτερες προστασίες στήθους είναι αυτές https://www.motodirect.gr/el-gr/pro...IsB5CA5ncDCzaD2Io9LiHiC4hQ9D6km8aAglNEALw_wcB

τις έχω φορέσει για δοκιμή και δεν αισθάνεσαι ότι φοράς τίποτε
Εγώ φοράω αυτές https://motokinisi.gr/gr/prostasies-sthuoys-double-chest-1876081-dainese-1164997.html
Είναι ντουβάρια η αλήθεια είναι, το μόνο - είναι παρότι έχουν τρύπες το καλοκαίρι που ανοίγεις τους αεραγωγούς του μπουφάν δεν περνάει αρκετός αέρας. Για καλοκαίρι αν δεν πάρω γιλέκο σκέφτομαι για αυτές
https://motokinisi.gr/gr/prostasia-...cs-20-1876213-dainese-pros01370-43986467.html

k13

Active Member
Το γιλέκο το φοράς μέσα απτό μπουφάν; ή απέξω;
Τον αερόσακο τον φοράω απέξω από το μπουφάν.