Ποταμακια, γεφυρακια, χωριουδακια και αλλα τινα!

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
Ηπειρος...

Εδώ όσο και να τρέχεις, ο τόπος έχει τον δικό του χρόνο.

Επιβλητικοί ορεινοί όγκοι, φαράγγια, ανέγγιχτα δάση και έντονη παρουσία του υγρού στοιχείου.

Ένας καμβάς εικόνων που παρασύρουν τον οδηγο, σε μια αργή και αναζωογονητική περιπλάνηση στο φυσικό μεγαλείο της Ηπείρου.

Μπανια μου ειπανε και εγω αυτο εκανα, μια βουτια στην πισινα στα Καβασιλα!

Varth

Active Member
ΒΙΝΤΕΑΡΑ! Νικολα! beer
ακριτικες εικονες απο ''πινεζες'' που θα πρεπε να εχουν αλλο μεγεθος στον χαρτη μας!
βασταω τις γαλανολευκες που κυματιζαν αγερωχα κ τον πιτσιρικα με την μπαλα στα χερια που -υποθετω- γυρευε παρεα να παιξουν..
-του χρωσταμε μια ομαδα
-τους χρωσταμε περισσοτερες επισκεψεις!

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
ΒΙΝΤΕΑΡΑ! Νικολα! beer
ακριτικες εικονες απο ''πινεζες'' που θα πρεπε να εχουν αλλο μεγεθος στον χαρτη μας!
βασταω τις γαλανολευκες που κυματιζαν αγερωχα κ τον πιτσιρικα με την μπαλα στα χερια που -υποθετω- γυρευε παρεα να παιξουν..
-του χρωσταμε μια ομαδα
Ισχύουν όλα!

Τέτοια μέρη μας λείπουν γιατί γεμίσαμε κοσμοπολίτικους ντεμεκ προορισμούς. Κολοκύθια τούμπανα δηλαδή και χοντροπληρωμένα κιόλας.

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
ΒΙΝΤΕΑΡΑ! Νικολα! beer
-του χρωσταμε μια ομαδα
Τι στιγμές να χωρέσει το βιντεάκι μέσα σε 16λεπτα ρε Γιώργο, τον διάλογο με το αστυνομικό στα σύνορα να μου δείχνει την ταυτότητα του Έλληνα που αφήνει το ΙΧ του στην Ελλάδα και πάει 4 χλμ με τα πόδια στο χωριό γιατί δεν έχει τελωνείο, το βλέμμα του πιτσιρικα που με κοίταγε σαν να είμαι από άλλο πλανήτη, την πνιγμένη περηφάνια μου μπροστά στο άγαλμα του Π. Μελά που δεν γνώριζα ότι καταγόταν από τον παρακαλαμο κ. α. πολλά που απλά πρέπει να τα ζήσουμε.
Γέμισε η μέρα φίλε.

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
Ισχύουν όλα!

Τέτοια μέρη μας λείπουν γιατί γεμίσαμε κοσμοπολίτικους ντεμεκ προορισμούς. Κολοκύθια τούμπανα δηλαδή και χοντροπληρωμένα κιόλας.
Μετά από 1.5 μήνα φουλ τουριστικού κύματος στο νησί Γιάννο, το αίσθημα να ξεφύγεις εκτός πεπατημενης, σε μας που έχουμε την τρέλα να καβαλαμε, όσο ακόμα αντέχουμε, είναι το καλύτερο αντιβιοτικό κατά της μιζέριας, της μικροψηχιας και ίσως του ψευτοεγωισμου που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.

Chris Tetr

Well-Known Member
Περιοχή
Μαρούσι- Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
Lambretta Li 150 2s 1961 R 1200 GS 2009
Ηπειρος...

Επιβλητικοί ορεινοί όγκοι, φαράγγια, ανέγγιχτα δάση και έντονη παρουσία του υγρού στοιχείου.

Ένας καμβάς εικόνων που παρασύρουν τον οδηγο, σε μια αργή και αναζωογονητική περιπλάνηση στο φυσικό μεγαλείο της Ηπείρου.

Μπανια μου ειπανε και εγω αυτο εκανα, μια βουτια στην πισινα στα Καβασιλα!

Μπράβο φιλαράκι , εξαιρετικά πλάνα , με εικόνες και λήψεις που σου μεταφέρουν την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης ,εκεί που ο χρόνος έχει σταματήσει !!

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
Μπράβο φίλε Νίκο..καταπληκτικό το βίντεο και η περιγραφή σου..!!!
Ευχαριστώ Στεφανε.

Να είσαι καλά φίλε μου Νίκο να έχεις τέτοια όμορφα ταξίδια και να περνάς ωραία σε μέρη μαγευτικά.
Νάσαι καλά Τάσο, θα ανταμωσουμε σιμά πιστεύω.

Billy_gs

Active Member
Αγαπημένη Ήπειρος, "περπατημένη" αμέτρητες φορές και με μηχανή αλλά και με αυτοκίνητο και κατα βάση στο ορεινό της τμήμα. Πάλι πέρασα φέτος τον Ιούνιο και όπως πάντα ήταν σαν να είναι η πρώτη φορά! Μέρη συγκλονιστικά όμορφα, ειδικά η δυτική πλευρά της Πίνδου και η όλη περιοχή μέχρι και τα σύνορα της Κακαβιάς είναι μοναδική, μέρη ξεχασμένα από το χρόνο και δυστυχώς και από τους ανθρώπους, πολλά χωριά που σφύζουν από ζωή και τουρισμό αλλά και άλλα όπου αργοπεθαίνουν και κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι κάτοικοι ζουν σε αυτά. Όπως πολύ σωστά αναφέρεις...τι να πρωτοπείς για αυτόν τον τόπο!!!
Πολύ ωραία βόλτα, μπράβο!!!

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
Αγαπημένη Ήπειρος, "περπατημένη" αμέτρητες φορές και με μηχανή αλλά και με αυτοκίνητο και κατα βάση στο ορεινό της τμήμα. Πάλι πέρασα φέτος τον Ιούνιο και όπως πάντα ήταν σαν να είναι η πρώτη φορά! Μέρη συγκλονιστικά όμορφα, ειδικά η δυτική πλευρά της Πίνδου και η όλη περιοχή μέχρι και τα σύνορα της Κακαβιάς είναι μοναδική, μέρη ξεχασμένα από το χρόνο και δυστυχώς και από τους ανθρώπους, πολλά χωριά που σφύζουν από ζωή και τουρισμό αλλά και άλλα όπου αργοπεθαίνουν και κάθε χρόνο όλο και λιγότεροι κάτοικοι ζουν σε αυτά. Όπως πολύ σωστά αναφέρεις...τι να πρωτοπείς για αυτόν τον τόπο!!!
Πολύ ωραία βόλτα, μπράβο!!!
Τα χω περπατήσει και κυριολεκτικά αυτά τα μέρη, πολλές φορές και όποτε μου δίνετε η ευκαιρία ψάχνω να ανακαλύψω ξεχασμένες μεριές αυτής της μοναδικής γης. Πάντα όπως λες, σαν να είναι η πρώτη φορά. Καλούς δρόμους και σε σένα.

giclas

Well-Known Member
Περιοχή
Limassol
Μοτοσυκλέτα
HP2
Κ1100RS
r1150gs adventure
fjr 1300
ωραίο βιτεο με παρα πολα άγνωστα μέρη, για εμένα αλλα πολύ πιθανό και για τους παραπάνω.
θα ήταν καλό να έβαζες και τη διαδρομή της συγκεκρημενης γύρας με εκκίνηση απο τη Λευκάδα.
θα την εχω στα στα υποψη μου για μονοήμερη εκδρομή απο τη Λυγια το ερχόμενο πασχα η καλοκαιρη

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
ωραίο βιτεο με παρα πολα άγνωστα μέρη, για εμένα αλλα πολύ πιθανό και για τους παραπάνω.
θα ήταν καλό να έβαζες και τη διαδρομή της συγκεκρημενης γύρας με εκκίνηση απο τη Λευκάδα.
θα την εχω στα στα υποψη μου για μονοήμερη εκδρομή απο τη Λυγια το ερχόμενο πασχα η καλοκαιρη

Ευχαριστω. Ριξε τηλεφωνο οταν ανεβεις.

Attachments

• stage1.jpg
    stage1.jpg
    144,3 KB · Προβολές: 28
  • stage2.jpg
    stage2.jpg
    144,8 KB · Προβολές: 27
  • stage3.jpg
    stage3.jpg
    133,3 KB · Προβολές: 28

tzou

Well-Known Member
Περιοχή
Πετρουπολη
Νικόλα την επόμενη φορά δοκίμασε μετά τον Παρακαλαμο να πας προς Σιταριά - Κρυονέρι για να βγεις λίμνη ζαραβινας. Έχει και ένα κιόσκι στο τέλος του κρυονεριου με θέα τη λίμνη

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
Νικόλα την επόμενη φορά δοκίμασε μετά τον Παρακαλαμο να πας προς Σιταριά - Κρυονέρι για να βγεις λίμνη ζαραβινας. Έχει και ένα κιόσκι στο τέλος του κρυονεριου με θέα τη λίμνη
Την εχω κάνει φίλε, όταν ανέβηκα από Κεράσοβο πριν χρόνια, έχει και μια πανέμορφη γωνιά ποταμίσια λίγο πιο νοτια, σκέτη μούρλια.