Οδηγική παρακμή

gs1100n

Well-Known Member
Περιοχή
ATHENS
Μοτοσυκλέτα
R 1100 GS '94
Πολύ σωστά τα λέει....κ ο τόνος της φωνής του ήταν σαν να έγινε κάτι πριν γυρίσει το βίντεο...
Τα λέει χρόνια κ ο Ιαβέρης αλλά δεν πουλάει η οδική ασφάλεια...

pavlosGS

Well-Known Member
Περιοχή
Αλεξανδρουπολη
Μοτοσυκλέτα
ΧΤΖ 1200 Super Tenere
Υπάρχουν πολλοί που φωνάζουν, φυσικά όλα είναι ...."έλα μωρέ αδελφέ....ωχ μωρέ δε βαριέσαι"

Από το 1996 υπάρχουν αναγνωρισμένα ινστιτούτα ασφαλούς οδήγησης και κανένας εκεί στα υπουργεία Παιδείας μεταφορών κλπ κάνεις δεν τους δίνει σημασία.

Ο λόγος....μπελά στο κεφάλι μας θα βάλουμε.....που να εξηγώ εγώ ο αμόρφωτος που μπήκα με τη κομματική μου ταυτότητα τώρα στον υπουργό τι είναι κράνος τι είναι ασφάλεια

Όταν τα οχήματα του ιδιου δημοσίου είναι όλα ακατάλληλα ενώ τον ιδιώτη τον πηδάει η τροχαία.

Είμαστε τυχεροί κάθε μέρα μου ζούμε αυτό έχω να πω.

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
Υπάρχουν πολλοί που φωνάζουν, φυσικά όλα είναι ...."έλα μωρέ αδελφέ....ωχ μωρέ δε βαριέσαι"

Από το 1996 υπάρχουν αναγνωρισμένα ινστιτούτα ασφαλούς οδήγησης και κανένας εκεί στα υπουργεία Παιδείας μεταφορών κλπ κάνεις δεν τους δίνει σημασία.

Ο λόγος....μπελά στο κεφάλι μας θα βάλουμε.....που να εξηγώ εγώ ο αμόρφωτος που μπήκα με τη κομματική μου ταυτότητα τώρα στον υπουργό τι είναι κράνος τι είναι ασφάλεια

Όταν τα οχήματα του ιδιου δημοσίου είναι όλα ακατάλληλα ενώ τον ιδιώτη τον πηδάει η τροχαία.

Είμαστε τυχεροί κάθε μέρα μου ζούμε αυτό έχω να πω.
Τα πες όλα.

Fro(g)y

Well-Known Member
Περιοχή
Ηλιούπολη - Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
BMW F800 GS ADV
Φταίει το DNA αυτού του λαού, που έχει περισσέψει απ' τα ''ρετάλια'' της Ιστορίας και δυστυχώς έχει το προνόμιο (ακόμα), να τον θεωρούν συνεχιστεί της κληρονομιάς αυτού του ένδοξου τόπου, όχι όμως (ταπεινή μου εκτίμηση) για πολύ ακόμα, μιάς και το ξεπούλημα ξεκίνησε από Μακεδονία, πάει γιά Ήπειρο και θα καταλήξει Αιγαίο σύντομα.

sn1per

Active Member
Περιοχή
Αθηνα
Φταίει το DNA αυτού του λαού, που έχει περισσέψει απ' τα ''ρετάλια'' της Ιστορίας και δυστυχώς έχει το προνόμιο (ακόμα), να τον θεωρούν συνεχιστεί της κληρονομιάς αυτού του ένδοξου τόπου, όχι όμως (ταπεινή μου εκτίμηση) για πολύ ακόμα, μιάς και το ξεπούλημα ξεκίνησε από Μακεδονία, πάει γιά Ήπειρο και θα καταλήξει Αιγαίο σύντομα.
Κι όμως ,όσοι έχουν ασχοληθεί με την αρχαία Ελληνική ιστορία γνωρίζουν ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της συνέχισης του Ελληνικού στοιχείου (το DNA όπως το λες ) είναι ακριβός αυτό ,τα ίδια κάνανε και τότε ( και πολύ χειρότερα για να ακριβολογούμε ) ακριβές φωτοαντίγραφο lol lol

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
Κάποτε θέλοντας να μειώσουμε κάποιους για την συμπεριφορά τους, λέγαμε ότι σαν την Ουγκάντα γίναμε.
Θεωρώντας ότι αυτή η χώρα ως τριτοκοσμική και υποανάπτυκτη είναι χάλια, πλέον αν πούμε κάτι αντίστοιχο νομίζω πως βρίζουμε τον ταλαιπωρημένο αυτόν λαό γιατί είμαστε σε πολλά πράγματα, τρίς χειρότεροι!

Γενικότερα για τον εν λόγω άνθρωπο Κο Μουρίκη είχα σε πολλές παρουσιάσεις του, πολλές ενστάσεις, αλλά σε αυτό το βίντεο ταυτίζομαι 10000% .
Θε με βοηθήσει να τον δω βέβαια με άλλο μάτι γιατί ίσως δεν έχω υπάρξει αντικειμενικός μαζί του.

Τελευταία επεξεργασία:

Fro(g)y

Well-Known Member
Περιοχή
Ηλιούπολη - Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
BMW F800 GS ADV
Κι όμως ,όσοι έχουν ασχοληθεί με την αρχαία Ελληνική ιστορία γνωρίζουν ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της συνέχισης του Ελληνικού στοιχείου (το DNA όπως το λες ) είναι ακριβός αυτό ,τα ίδια κάνανε και τότε ( και πολύ χειρότερα για να ακριβολογούμε ) ακριβές φωτοαντίγραφο lol lol
Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο, για αυτό φτάσαμε εδώ που είμαστε, ''απολειφάδι'' της Ιστορίας στο πέρασμα του χρόνου. Έτσι μην μπορώντας και η αφεντομουτσουνάρα μου να ξεφύγει απ' το πεπρωμένο του DNA, κατά καιρούς πλακώνομαι στις ''γουρουνιές'' με την μπουμπού προς ''επίρρωσην'' των ανωτέρω!!! smash headexcited excitednice daydirt bikeΚΟΥΑΞ!!! ΚΟΥΑΞ!!!

Γιωργος 14

Well-Known Member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Suzuki... 50cc
HarleyD s.833
Yamaha XT600
BMW. GS 800 f
Ducati mult950
το ειχα δει στο youtube και ηθελα κι εγω να το ανεβασω, παρουσιαζει την κατασταση οπως ειναι.

Ειναι τραγικο οι κυβερνητες και τα καναλια που τους καθοδηγουν να ασχολουνται μονο με τα πολυνεκρα δυστυχηματα, τρενα, λεωφορια ..., που συμβαινουν μια φορα στα 5 - 10 χρονια και οχι με το καθημερινο λουτρο αιματος στην ασφαλτο.

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
το ειχα δει στο youtube και ηθελα κι εγω να το ανεβασω, παρουσιαζει την κατασταση οπως ειναι.

Ειναι τραγικο οι κυβερνητες και τα καναλια που τους καθοδηγουν να ασχολουνται μονο με τα πολυνεκρα δυστυχηματα, τρενα, λεωφορια ..., που συμβαινουν μια φορα στα 5 - 10 χρονια και οχι με το καθημερινο λουτρο αιματος στην ασφαλτο.
Δεν πουλάει ο καθημερινός νεκρός στην άσφαλτο ας είναι 2-3 άνθρωποι την ημέρα πανελλαδικά, αυτός ακούγεται σαν αεροβόλο.
Ο κρότος όμως κάνει θόρυβο και οι 55 νεκροί έσκασαν σαν δυναμίτης, για να δείξουν τα χάλια μας. Για αυτό έγινε τόσο ντόρος.
Άσχετα ότι οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για πολιτικές σκοπιμότητες.

Μόνο αφανισμός και ξανά γέννηση θα άλλαζε τα πράγματα

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
Χείμαρρος! Ας ξεκινήσουμε απο τον εαυτό μας! έστω και τώρα…
Αυτό το λέμε χρόνια όλοι μας, το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι το αναβάλλουν.
Η ώρα της πράξης ώστε να αλλάξει μια συνήθεια ή ακόμα καλύτερα ο τρόπος σκέψης μας, είναι μεγάλη δουλειά, δύσκολη και τεράστιο έργο υπέρ του εαυτού μας και κατ επέκταση της ανθρωπότητας, αλλά …………………………..

Καθημερινή δουλειά θέλει!!!

Al Bandy

Well-Known Member
Περιοχή
Κρήτη
Μοτοσυκλέτα
R 1100 RT
Καλά τα λέει, αλλά αυτά τα ξέρουμε εδώ και χρόνια, δεν λέει κάτι καινούριο. Για κάποιους τουλάχιστον.

Η απάντηση, επίσης, είναι γνωστή γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, γνωστότατη και δεν είναι αυτά που λέει το παληκάρι· σωστά μεν αυτά που λέει, αλλά αυτά είναι τα συμπτώματα· το αίτιο τής ασθένειας είναι άλλο.

Αλλά βαριέμαι τοοοόσο πολύ να το αναλύσω...