Να το πάρει το ποτάμι ? ........... 29-30 Σεπτεμβρίου & 1η Οκτωβρίου

Pan-dvs

Well-Known Member
Περιοχή
Iωαννινα
Μοτοσυκλέτα
Bandit 650
Όχι μωρέ δεν είμαι του γλυκού, έτσι το είπα, εσείς έχετε βρεθεί αρκετές φορές και ξερετε τι να πάρετε μαζί σας, εμένα είναι η πρώτη μου φορά, και με σκηνή κιόλας. Θα βρεθούμε κατευθείαν στο σημείο? Έχουμε προγραμμα η είμαστε free? Είναι κανείς από κεντρική Μακεδονία η Θράκη να πάμε παρέα? Καμία συμβουλή σαν πρώτη φορά σκηνή..
Χειμερινο υπνοσακκο ναυλον για κατω απο την σκηνη και ισοθερμικα σε περιπτωση που χρειαστουν.

Να ενημερωσω για οσους δεν γνωριζουν οτι το σημειο ειναι σχετικα απανεμο και λογω νερων το βραδυ εχει αρκετη υγρασια.

ΜΟΤ(mleousis)

Well-Known Member
Περιοχή
ΓΕΡΑΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοτοσυκλέτα
R1200 GSA
Speaking about Τσίπουρα!
Ο Παυλάρας (@pavlosGS) στην τελευταία εκδρομή στην ξάνθη, μού έχει δώσει ένα μπουκάλι απο το δικό του για να το πιούμε οταν μαζευτούμε παρέα.....

Νομίζω οτι το Ποτάμι είναι το κατάλληλο μέρος!

pavlosGS

Well-Known Member
Περιοχή
Αλεξανδρουπολη
Μοτοσυκλέτα
ΧΤΖ 1200 Super Tenere
Speaking about Τσίπουρα!
Ο Παυλάρας (@pavlosGS) στην τελευταία εκδρομή στην ξάνθη, μού έχει δώσει ένα μπουκάλι απο το δικό του για να το πιούμε οταν μαζευτούμε παρέα.....

ακομα αυτο εχεις....να σας στειλω και αλλο αν θελετε

Dion8

Active Member
Περιοχή
Athens
Μοτοσυκλέτα
Gs 1200
Speaking about Τσίπουρα!

ποτάμι χωρίς τσίπουρο δε γίνεται ..

Gasgs

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Kifisia
Μοτοσυκλέτα
R1200GS πρώην karatoybanos
Όχι μωρέ δεν είμαι του γλυκού, έτσι το είπα, εσείς έχετε βρεθεί αρκετές φορές και ξερετε τι να πάρετε μαζί σας, εμένα είναι η πρώτη μου φορά, και με σκηνή κιόλας. Θα βρεθούμε κατευθείαν στο σημείο? Έχουμε προγραμμα η είμαστε free? Είναι κανείς από κεντρική Μακεδονία η Θράκη να πάμε παρέα? Καμία συμβουλή σαν πρώτη φορά σκηνή..
Τελευταίες μέρες θα πέσουν οι αναχωρήσεις !
Όλο και κάποιος θα βρεθεί από τα μέρη σου να έρθετε παρέα.

Να φέρεις την καλή σου διάθεση και θα περάσεις τέλεια να είσαι σίγουρος !

konstantinos_k

Active Member
Περιοχή
Ναουσα Ημαθιας
Τελευταίες μέρες θα πέσουν οι αναχωρήσεις !
Όλο και κάποιος θα βρεθεί από τα μέρη σου να έρθετε παρέα.

Να φέρεις την καλή σου διάθεση και θα περάσεις τέλεια να είσαι σίγουρος !
Όλα η διάθεση τα κάνει..ωραία, καλή αντάμωση να έχουμε.

Γιωργος 14

Well-Known Member
Περιοχή
ΑΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
Suzuki... 50cc
HarleyD s.833
Yamaha XT600
BMW. GS 800 f
Ducati mult950
Speaking about Τσίπουρα!

μπραβο ρε Μιχαλη, κι εμενα μου ειχε δωσει παλιοτερα ο Παυλος ενα μπουκαλι αλλα το ηπια μονος μου teeth

maddog

Active Member
Περιοχή
Xanthi
Μοτοσυκλέτα
R1250gs
Μιας και θα είναι το πρώτο ποτάμι για μένα θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε.Διαβασα πως δεν θα έχουμε φωτιά.Που θα φάμε;.Καποια βόλτα το Σάββατο;κλπ.Σκέφτομαι μήπως πάρω και την κόρη μου μαζί(13ων ετών) γι'αυτό και έχω κάποιες απορίες για το τι που και πως.Οποια πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε θα μου είναι χρήσιμη.Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Mi Note 10 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kf4

Moderator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Athens
Μοτοσυκλέτα
R1250 GS2019
Μιας και θα είναι το πρώτο ποτάμι για μένα θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε.Διαβασα πως δεν θα έχουμε φωτιά.Που θα φάμε;.Καποια βόλτα το Σάββατο;κλπ.Σκέφτομαι μήπως πάρω και την κόρη μου μαζί(13ων ετών) γι'αυτό και έχω κάποιες απορίες για το τι που και πως.Οποια πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε θα μου είναι χρήσιμη.Ευχαριστώ.

Πρόγραμμα δεν έχει.

Φωτιά δεν μπορούμε να ανάψουμε αλλά υπάρχει χτιστό μπάρμπεκιου να ψήσει ότι θέλει ο κάθε ένας με κάρβουνο φαίνεται στην φωτογραφία στο βάθος.
IMG_20230908_152828.jpg
Στα 11 χιλιόμετρα έχει τα πάντα

Τελευταία επεξεργασία:

kf4

Moderator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Athens
Μοτοσυκλέτα
R1250 GS2019

Επίσης στο σημείο υπάρχει το ρωμαϊκό υδραγωγείο
Η νεροτριβη
Αξίζουν επίσης
Σε κοντινή απόσταση όλα αλλά και ιδανικά όλη η περιοχή για περπάτημα δίπλα στον Λούρο

konstantinos_k

Active Member
Περιοχή
Ναουσα Ημαθιας
Παρασκευή πρωί αναχωρώ εγώ από Νάουσα, και Σάββατο απόγευμα επιστροφή, λόγω υποχρεώσεων. Εν τω μεταξύ βλέπω να τρώμε και βροχή όχι ότι μασάμε χαχαχα αλλά λέμε..δεν έχω και καλή σκηνή.

Gasgs

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Kifisia
Μοτοσυκλέτα
Παρασκευή πρωί αναχωρώ εγώ από Νάουσα, και Σάββατο απόγευμα επιστροφή, λόγω υποχρεώσεων. Εν τω μεταξύ βλέπω να τρώμε και βροχή όχι ότι μασάμε χαχαχα αλλά λέμε..δεν έχω και καλή σκηνή.
Απ' ότι είδα μέχρι τη Πέμπτη είναι τα φαινόμενα, μάλλον θα τη γλυτώσουμε !

jliordos

Well-Known Member
Περιοχή
Πόλη του φραπέ
Μοτοσυκλέτα
BMW R1200GSA TRIPLE BLACK
Απ' ότι είδα μέχρι τη Πέμπτη είναι τα φαινόμενα, μάλλον θα τη γλυτώσουμε !
Από όσους είδα δηλωμένους στη λίτσα, είστε όλοι αρσενικοί. Μην μασάτε αυτά είναι εύκολα !!
Καλά να περάσετε

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
Επειδή ως τέλος βδομάδας, αναμένεται μωρό Αθήνα και Παρασκευή ορκωμοσία του υιού στη Τρίπολη, το βλεπω δύσκολο γμτ να παρευρισκομαι στον Αι Γιώργη το ΠΣΚ.
Ξέρω ότι θα καλόπεράσετε, το μέρος αξίζει !!

Τελευταία επεξεργασία:

Gasgs

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Kifisia
Μοτοσυκλέτα
Επειδή ως τέλος βδομάδας, αναμένεται μωρό Αθήνα και Παρασκευή ορκωμοσία του υιού στη Τρίπολη, το βλεπω δύσκολο γμτ να παρευρισκομαι στον Αι Γιώργη το ΠΣΚ.
Ξέρω ότι θα καλόπεράσετε, το μέρος αξίζει !!
Με το καλό Νικόλα !!!

omega

Well-Known Member
Περιοχή
Πρέβεζα
Μοτοσυκλέτα
R1150GS Σαλίγκαρος edition
Ενημερώνω για να μην έχουμε τίποτα εγκεφαλικά.
ΔΕΝ μπορείτε να έχετε τις μοτοσυκλέτες σας δίπλα στα σκηνάκια.

Μπαίνετε στον χώρο λίγο μετά το αυτοκίνητο που ειναι στο κόκκινο.Στα πράσινα σημεία κι ακόμα πιο αριστερά στήνετε.
Η γέφυρα της φωτό είναι ΠΡΙΝ το σημείο με τα μπάρμπεκιου και τον χώρο που οι περισσότεροι στήνουν.
Εσείς επιλέγετε..

Φροντίστε να έχετε τα αποτρεπτικά σας στα μηχανάκια σας καθότι είναι μεν κοντά στο χωριό το σημείο,απομονωμένο δε.

Το καλοκαίρι γνωρίζουν το σημείο Ρομά κι έρχονται να ψήσουν/απλωθούν.

Αν έχετε αυτοκίνητα μαζί σας καλό θα ήταν το βράδυ να μπουν έτσι που να χωράει να περάσει κόσμος,ΟΧΙ όμως μοτοσυκλέτα.

Η δεύτερη φωτό είναι η τραβηγμένη μετά το ποτάμι βλέποντας την είσοδο..

Θα τα δείτε κι από κοντά.

Στάλθηκε από το V2206 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk