Μόνιμα αναμμένα φλάς σε 1250 ADV 2021

Σωτήρης

New Member
Περιοχή
Πειραιάς
Καλησπέρα παιδιά . Ξέρει κανείς πώς μπορούμε οι κάτοχοι GS & GS ADV 2021 να έχουμε μόνιμα τα φλας μπρος - πίσω αναμμένα . Εμένα δεν μου ανάβουν και είναι το φουλ πακέτο ενώ στο YouTube το βλέπω συνεχώς !!

scarab1987

Active Member
Περιοχή
Ξυλόκαστρο
Για να παίξουν τα φλας θα πρέπει το πακέτο να περιέχει τα πισω φλας διπλης λειτουργίας, τα οποία ουσιαστικά είναι το πισω φως πορείας και φλας ταυτόχρονα. Στην Ελλάδα μέχρι τώρα από όσο ξέρω όλα τα μοντέλα εχουν φουλ εκτός από RDC και αυτά τα φλας. Το ερώτημα που έκανα εγώ στην bmw και δεν ελαβα απάντηση, ηταν αν μπορουν να αναψουν τα μπροστινα μονο χωρίς την εγκατάσταση των πίσω που ειναι διπλής λειτουργίας.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Σωτήρης

New Member
Περιοχή
Πειραιάς
Για να παίξουν τα φλας θα πρέπει το πακέτο να περιέχει τα πισω φλας διπλης λειτουργίας, τα οποία ουσιαστικά είναι το πισω φως πορείας και φλας ταυτόχρονα. Στην Ελλάδα μέχρι τώρα από όσο ξέρω όλα τα μοντέλα εχουν φουλ εκτός από RDC και αυτά τα φλας. Το ερώτημα που έκανα εγώ στην bmw και δεν ελαβα απάντηση, ηταν αν μπορουν να αναψουν τα μπροστινα μονο χωρίς την εγκατάσταση των πίσω που ειναι διπλής λειτουργίας.

Μάλιστα . Αν και εμένα μου είπαν ότι πιθανών να είναι κάποιο update γιατί δρν χρειάζομαι κάποιο διαφορετικό αξεσουάρ ( φλας ) και ότι μαλλον ακόμα δρν το έχουν στείλει Ελλάδα

scarab1987

Active Member
Περιοχή
Ξυλόκαστρο
Αν οι μοτο μας είχαν το παρακάτω part θα αναβαν τα φλας από την αρχή.

Το μονο που απομένει ειναι αν μπορουν να αναψουν και χωρίς αυτό το part. Προσωπικά προτιμώ το πισω φανάρι να ανάβει παρα να εχω τα συγκεκριμένα πίσω φλας αντι για φανάρι.

Τελευταία επεξεργασία:

scarab1987

Active Member
Περιοχή
Ξυλόκαστρο
Σήμερα ελυσα ολο το πισω μέρος και τσέκαρα αν υπάρχουν αναμονες για να δεχτουν τα νεα φλας τα οποία έχουν 4 καλώδια για να μπορουν να αναψουν σαν φωτα πορείας, stop και φλας. Δεν υπάρχει καμία αναμονή εκτός και αν υπάρχει κάποια καλώδιωση έξτρα η οποία παίρνει τις εντολές από το φανάρι. Αν μπορούσε να μας λύσει την απορία κάποιος που έχει μοντέλο του 2021 με τα νέα φλας.

krisberis

Active Member
Δεν ξέρω αν μπορώ να λύσω κατι. Αν θες να βοηθήσω κάπου αλλού! Έχεις το πακέτο φώτων;

Τα 2 τελευταία ειναι τα φλάς!

Sent from my iPhone using Tapatalk

scarab1987

Active Member
Περιοχή
Ξυλόκαστρο
Δεν ξέρω αν μπορώ να λύσω κατι. Αν θες να βοηθήσω κάπου αλλού! Έχεις το πακέτο φώτων;

Τα 2 τελευταία ειναι τα φλάς!

Καλημέρα. Εχω το πακέτο των φωτων εκτός απο τα φλας. Τα πρώτα κομμάτια του 2021 που στάλθηκαν Ελλάδα εντός του 2020 τους έλειπαν μονο τα multifunctional indicators. Θα μπορούσες να δεις που συνδέονται τα φλας σου. Τα καλωδια τους έρχονται κατω απο την σελα του συνεπιβάτη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Σου παραθέτω φωτο.

krisberis

Active Member

Σε κάθε πλευρά δύο

scarab1987

Active Member
Περιοχή
Ξυλόκαστρο

Με φρένο

Σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου. Αν κάποια στιγμή βγάλεις την ποσω ασημι πλαστική βάση θα σε παρακαλούσα να ρίξεις μια ματιά απο που έρχονται αυτές οι 4 φισες. Κατευθείαν απο την πλεξούδα ή εχουν κάποια σύνδεση με το πισω κεντρικό φανάρι. Σε ευχαριστώ και πάλι.

krisberis

Active Member
Τις φωτό τις έβγαλα βιαστικά γιατι είχα αργήσει για δουλειά. Θα προσπαθήσω για καλύτερα! Βλέποντας την δική σου Φύσσα διακρίνω 2 καλώδια μονο; Τα μούλτιφλας έχουν 4 καλώδια.

scarab1987

Active Member
Περιοχή
Ξυλόκαστρο

Σε ευχαριστώ πολυ. Θα μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία εκει που συνδέονται τα φλας. Θελω να δω από που έρχονται τα καλωδια της πλεξούδας.

tzou

Well-Known Member
Περιοχή
Πετρουπολη
Σε ευχαριστώ πολυ. Θα μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία εκει που συνδέονται τα φλας. Θελω να δω από που έρχονται τα καλωδια της πλεξούδας.

Σε κάθε πλευρά δύο

scarab1987

Active Member
Περιοχή
Ξυλόκαστρο
Θεωρω οτι υπάρχει κάποια μικρή πλεξούδα η οποία δέχεται πάνω της τις εντολές των φλας και του φαναριου από την κεντρική και από εκεί βγάζει τέσσερα καλωδια για καθε φλας multifunctional και ενα ζευγάρι για το φανάρι.

krisberis

Active Member

Εδώ είναι η άλλη πλευρά ξέχασα να την ανεβάσω. Πιθανόν δύο πριζάκια για φλάς, ένα πριζάκι για φανάρι και ένα πριζάκι για το κουτάκι αυτό λογικα απο RDC?
Δεν μπορούσα να ξαναπάω γιατί έχω δύο μέρες σπίτι λόγω εμβολίου για κορονοϊό!

scarab1987

Active Member
Περιοχή
Ξυλόκαστρο

Εδώ είναι η άλλη πλευρά ξέχασα να την ανεβάσω. Πιθανόν δύο πριζάκια για φλάς, ένα πριζάκι για φανάρι και ένα πριζάκι για το κουτάκι αυτό λογικα απο RDC?
Δεν μπορούσα να ξαναπάω γιατί έχω δύο μέρες σπίτι λόγω εμβολίου για κορονοϊό!

Τα 2 πριζακια ανα πλευρά ειναι 1 για τα multifunctional indicators με τα 4 καλώδια και το αλλο με τα 2 ειναι αυτα που έρχονται από την κεντρική πλεξούδα για τα απλά φλας. Γι αυτό και θεωρώ οτι υπάρχει κάποια υποπλεξουδα που συνδέονται φλας και φαναρι. Αλλα θα μπορέσεις να το δεις μονο αν βγάλεις την γκρι πλαστική βαση ετσι ώστε να εμφανιστεί η φισα του φαναριου. Η φισα του rdc έρχεται απευθείας από την κεντρική πλεξούδα και εχει 4 ή 5 καλωδια,δεν εχει καμια σχέση με τις 2 και 2 πλαϊνές φισες.