Μάλιστα . Αν και εμένα μου είπαν ότι πιθανών να είναι κάποιο update γιατί δρν χρειάζομαι κάποιο διαφορετικό αξεσουάρ ( φλας ) και ότι μαλλον ακόμα δρν το έχουν στείλει ΕλλάδαΓια να παίξουν τα φλας θα πρέπει το πακέτο να περιέχει τα πισω φλας διπλης λειτουργίας, τα οποία ουσιαστικά είναι το πισω φως πορείας και φλας ταυτόχρονα. Στην Ελλάδα μέχρι τώρα από όσο ξέρω όλα τα μοντέλα εχουν φουλ εκτός από RDC και αυτά τα φλας. Το ερώτημα που έκανα εγώ στην bmw και δεν ελαβα απάντηση, ηταν αν μπορουν να αναψουν τα μπροστινα μονο χωρίς την εγκατάσταση των πίσω που ειναι διπλής λειτουργίας.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Καλημέρα. Εχω το πακέτο των φωτων εκτός απο τα φλας. Τα πρώτα κομμάτια του 2021 που στάλθηκαν Ελλάδα εντός του 2020 τους έλειπαν μονο τα multifunctional indicators. Θα μπορούσες να δεις που συνδέονται τα φλας σου. Τα καλωδια τους έρχονται κατω απο την σελα του συνεπιβάτη δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Σου παραθέτω φωτο.Δεν ξέρω αν μπορώ να λύσω κατι. Αν θες να βοηθήσω κάπου αλλού! Έχεις το πακέτο φώτων;
![]()
Τα 2 τελευταία ειναι τα φλάς!
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σου. Αν κάποια στιγμή βγάλεις την ποσω ασημι πλαστική βάση θα σε παρακαλούσα να ρίξεις μια ματιά απο που έρχονται αυτές οι 4 φισες. Κατευθείαν απο την πλεξούδα ή εχουν κάποια σύνδεση με το πισω κεντρικό φανάρι. Σε ευχαριστώ και πάλι.![]()
Με φρένο
Σε ευχαριστώ πολυ. Θα μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία εκει που συνδέονται τα φλας. Θελω να δω από που έρχονται τα καλωδια της πλεξούδας.![]()
Σε ευχαριστώ πολυ. Θα μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία εκει που συνδέονται τα φλας. Θελω να δω από που έρχονται τα καλωδια της πλεξούδας.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
![]()
Σε κάθε πλευρά δύο
Τα 2 πριζακια ανα πλευρά ειναι 1 για τα multifunctional indicators με τα 4 καλώδια και το αλλο με τα 2 ειναι αυτα που έρχονται από την κεντρική πλεξούδα για τα απλά φλας. Γι αυτό και θεωρώ οτι υπάρχει κάποια υποπλεξουδα που συνδέονται φλας και φαναρι. Αλλα θα μπορέσεις να το δεις μονο αν βγάλεις την γκρι πλαστική βαση ετσι ώστε να εμφανιστεί η φισα του φαναριου. Η φισα του rdc έρχεται απευθείας από την κεντρική πλεξούδα και εχει 4 ή 5 καλωδια,δεν εχει καμια σχέση με τις 2 και 2 πλαϊνές φισες.![]()
Εδώ είναι η άλλη πλευρά ξέχασα να την ανεβάσω. Πιθανόν δύο πριζάκια για φλάς, ένα πριζάκι για φανάρι και ένα πριζάκι για το κουτάκι αυτό λογικα απο RDC?
Δεν μπορούσα να ξαναπάω γιατί έχω δύο μέρες σπίτι λόγω εμβολίου για κορονοϊό!