KOSTIS-GS
Well-Known Member
Αυτες ειναι ομορφες συναντησεις

Αυτες ειναι ομορφες συναντησεις
Κι έλεγα να σε πάρω σήμερα να δω αν έφυγες.
ετσι....αντρικο εντουρο!!!!!Έλα να ετοιμαζόμαστε …. View attachment 74675
Μάλλον ταντρικο το βλέπω το εντουρο Παύλο, με αθλητικά και σοσονακια πιθανόν για λιασιμο τα βγάλαν τα μοτορια. Περιμένουμε πειστήριαετσι....αντρικο εντουρο!!!!!
Με διχρονολαδοΜάλλον ταντρικο το βλέπω το εντουρο Παύλο, με αθλητικά και σοσονακια πιθανόν για λιασιμο τα βγάλαν τα μοτορια. Περιμένουμε πειστήρια
Καλησπερα παιδιά.
Το ξερουμε το παρακατω… ενδιαφερεται φιλος μου.
Εαν ειναι σε λαθος σημειο η ερωτηση, ας μεταφερθεί.
![]()
Bmw R 1200 GS '09 Special edition - Car.gr
Σε άριστη κατάσταση φυλάσσεται σε κλειστό γκαράζ δεκτός κάθε έλεγχος.Η μηχανή διαθέτει τρεις βαλί...www.car.gr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτό είναι στην αγγελία πάνω απο 6 μήνες. Το θυμάμαι όταν έψαχνα για την δική μου.
Απορίας άξιο πως δεν έχει πουληθεί ακόμη....
Αυτό δεν είναι σπέσιαλ εντισιον, αν εννοεί το 30 years δηλαδή. Απλό 09 είναι με αλλαγμενες ζάντες.Καλησπερα παιδιά.
Το ξερουμε το παρακατω… ενδιαφερεται φιλος μου.
Εαν ειναι σε λαθος σημειο η ερωτηση, ας μεταφερθεί.
![]()
Bmw R 1200 GS '09 Special edition - Car.gr
Σε άριστη κατάσταση φυλάσσεται σε κλειστό γκαράζ δεκτός κάθε έλεγχος.Η μηχανή διαθέτει τρεις βαλί...www.car.gr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τον επίσημο αντιπρόσωπο.Παληκάρια,
Υπάρχει κάποιο συνεργείο στη Πάτρα που εμπιστευόμαστε για να στείλουμε το συγκεκριμένο gs για έλεγχο ;;
Απλό 9άρι ήταν μια εκδοση με ζαντα ακτίνα, σέλες απο αντβε, προστασία ρύγχους κτλ. Δεν ειναι αλλαγμένα, ετσι εβγαινε.Αυτό δεν είναι σπέσιαλ εντισιον, αν εννοεί το 30 years δηλαδή. Απλό 09 είναι με αλλαγμενες ζάντες.
Εδώ ένας άλλος έγραψε σε αγγελία ενός 1250 40years ότι είναι σπάνια έκδοση. Σιγά ρε μεγάλε μην έβγαλε ένα κομμάτι η BMW και το πήρες εσυ δηλαδή.Απλό 9άρι ήταν μια εκδοση με ζαντα ακτίνα, σέλες απο αντβε, προστασία ρύγχους κτλ. Δεν ειναι αλλαγμένα, ετσι εβγαινε.![]()
Ναι το είδα το σπάνιο που λες!Εδώ ένας άλλος έγραψε σε αγγελία ενός 1250 40years ότι είναι σπάνια έκδοση. Σιγά ρε μεγάλε μην έβγαλε ένα κομμάτι η BMW και το πήρες εσυ δηλαδή.
Ο καθένας για να δελεάσει τους ανυποψίαστους πουλάει ότι φούμαρα θέλει. Τι α κανς, α κατς α μαλως?
Ωστόσο αλλο σπάνια εκδοση αλλο ειδική.