Λιωμένα Grip BMW GS 1250 HP

GS NOMAD

Active Member
Περιοχή
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Καλησπέρα σε όλη την όμορφη παρέα ..
Επειδή είναι στο νησί της Παρου για δουλειά ξέρει κάποιος να έχει τοποθετήσει aftermarket Grip puppies και ποια εταιρία να μου προτείνει ;
Της BMW μου τα έχουν αλλάξει μια φορά , καλά καθώς και ένα (κινητήρα ) κλπ , και έχουν λιώσει βγαίνει κομμάτια πάνω στο γάντι μου ..
Αν έχει βάλει κάποιος να μου πρότεινει να παραγγείλω και κυριως να μπαίνουν επάνω στα εργοστασιακά για να μην χρειαστεί να τα βγάλω ..
Είδα κάποια της wunderlich ..

ευχαριστώ

47EA74C7-4639-4163-974E-CA3152201049.jpeg570470CC-225D-4C46-BF1F-7254BC02621E.jpeg

artemis1806

Active Member
Περιοχή
Ίλιον
Επειδή είναι στο νησί της Παρου για δουλειά ξέρει κάποιος να έχει τοποθετήσει aftermarket Grip puppies και ποια εταιρία να μου προτείνει ;
Της BMW μου τα έχουν αλλάξει μια φορά , καλά καθώς και ένα (κινητήρα ) κλπ , και έχουν λιώσει βγαίνει κομμάτια πάνω στο γάντι μου ..
Αν έχει βάλει κάποιος να μου πρότεινει να παραγγείλω και κυριως να μπαίνουν επάνω στα εργοστασιακά για να μην χρειαστεί να τα βγάλω ..

ευχαριστώ

View attachment 66374View attachment 66375
Άποψη μου είναι να μην πάρεις puppies αν θες να μιλήσουμε π.μ να σου πω την γνώμη μου γιατί μόλις είχα μπροστά στα μάτια μου περιστατικό

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

sn1per

Active Member
Περιοχή
Αθηνα
Άποψη μου είναι να μην πάρεις puppies αν θες να μιλήσουμε π.μ να σου πω την γνώμη μου γιατί μόλις είχα μπροστά στα μάτια μου περιστατικό

Και δεν λες τι εγινε να το έχουν υποψην τους οι συντροχοι που ισως τα χρησιμοποιούν η σκεφτονται (οπως ο φιλος απο πανω) να τα βαλουν?Τι επαθαν , σχιστηκαν ?

sn1per

Active Member
Περιοχή
Αθηνα

ευχαριστώ

Πως εγιναν ετσι ?Πρωτη φορα βλεπω τοσο φθαρμενα χερούλια.Puppies εχει παμφθηνα στο AliExpress αλλα δεν εχω ιδια εμπειρια , δεν εχω βαλει ποτε.Παντως αν σε ενδιαφερει πατεντα μια λυση που μου ειρθε αμεσως ειναι αντιολισθητικη ταινια που βαζουν στις ρακετες του τενις.

Gasgs

Administrator
Μέλος ΔΟ
Περιοχή
Kifisia
Μοτοσυκλέτα
R1200GS πρώην karatoybanos

ευχαριστώ

Μέχρι να βρεις, βάλε overgrip από κάποιο κατάστημα τένις ή σε κάποιο γήπεδο τένις στην Πάρο θα βρεις.
Θα κάνεις τη δουλειά σου οικονομικά μεχρι πέντε ευρώ.

GS NOMAD

Active Member
Περιοχή
ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Πως εγιναν ετσι ?Πρωτη φορα βλεπω τοσο φθαρμενα χερούλια.Puppies εχει παμφθηνα στο AliExpress αλλα δεν εχω ιδια εμπειρια , δεν εχω βαλει ποτε.Παντως αν σε ενδιαφερει πατεντα μια λυση που μου ειρθε αμεσως ειναι αντιολισθητικη ταινια που βαζουν στις ρακετες του τενις.
Αστα χάλια … και οδηγώ μόνο με γάντια Rallye πάντα όπου και να πάω … προφανώς από την όρθια στάση οδήγησης στα χωμάτινα περάσματα λιώνει .. τα έχω αλλάξει ήδη μια φορά

artemis1806

Active Member
Περιοχή
Ίλιον
Αστα χάλια … και οδηγώ μόνο με γάντια Rallye πάντα όπου και να πάω … προφανώς από την όρθια στάση οδήγησης στα χωμάτινα περάσματα λιώνει .. τα έχω αλλάξει ήδη μια φορά
1ος λόγος η υγρασία επειδή περνάει μέσα από το pappie δημιουργεί οξείδωση..
2ος λόγος αυξάνεται η πίεση που ασκούμε στην γκαζιερα όταν κλείνουμε το γκάζι με αποτέλεσμα αργά η γρήγορα να πας για αλλαγή μπορεί να μην συμβεί και πότε αλλά κρατά τα ρούχα σου λέει ο σοφός λαός από κει και πέρα αυτό με το τέννις το έχω ξανακουσει και δεν μου φαίνεται κακή επιλογή για οτιδήποτε ρώτα
Υ.Γ εάν η μαμά εταιρεία δει σε φωτό που θα στείλει ο dealer pappie αυτομάτως έχεις χάσει την εγγύηση αυτά είναι λεγόμενα αρχιμηχανικόυ

spaniak

Well-Known Member
Περιοχή
Λευκάδα
Μοτοσυκλέτα
F800 GS, 2008
Φρόντισε να πάρεις ενα καλό overgrip διάτρητο, αλλά ίσως σε παρεξενεψει λίγο στην οδήγηση γιατι θα γίνει πιο χοντρή η λαβή σου. Πάντως δεν θα διαρκέσει ούτε και αυτή η λύση.

dretsas

Well-Known Member
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
1200 GS
Κυρίες και Κύριοι......παρακαλώ.......................δείτε παρακάτω...............
Ο best wash moto τα εχει στην Ελλαδα ,διαφορετικα μεσω του σαιτ παραγγελία
Η ΚΑΛΥΥΕΡΗ ΛΥΣΗ

dretsas

Well-Known Member
Περιοχή
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μοτοσυκλέτα
1200 GS

Τα pupies είναι κατι σαν αφρολεξ .........μαυρο καθόλου πρακτικα και καθόλου όμορφα

Fro(g)y

Well-Known Member
Περιοχή
Ηλιούπολη - Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
BMW F800 GS ADV
Κυρίες και Κύριοι......παρακαλώ.......................δείτε παρακάτω...............
Η ΚΑΛΥΥΕΡΗ ΛΥΣΗ

Με αυτά του Αντρίκου, σώθηκα!!! Δίνουν ωραία λαβή και έχουν καλή αίσθηση!!! Thumbs Up ΚΟΥΑΞ!!! ΚΟΥΑΞ!!!

Υστ. Η ''σκαρταδούρα'' στα grips [και όχι μόνον] καλά κρατεί χρόνια τώρα και σχεδόν σε όλα τα μοντέλα της μαμάς μπουμπούς. Ας όψεται η μανία γιά ανακυκλώσιμα υλικά και φυσικά ότι χειρότερο από λειωμένη ''πλαστικούρα''!!! Αλλά είπαμε, έτσι θα σώσουμε τον πλανήτη, παρά το ότι τον έχουμε ΄΄τιγκάρει΄΄ στα πυρηνικά απόβλητα και ότι άλλο ''σκατολοιδι'' μπορεί να φανταστεί, ανθρώπινος νούς!!! Έχει περισσέψει η υποκρισία λέμε!!! dont think

sn1per

Active Member
Περιοχή
Αθηνα
Δεν εισαι ο μονος , εχω διαβασει αρκετη γκρινια για το ποσο ευαισθητα ειναι τα grips του gs .Εγω σε ολες τις μοτοσυκλετες/σκουτερ που ειχα χωρις θερμενομενα ,σε ολα ομως, εβαζα τα θερμενομενα της oxford τα οποια ειναι αθανατα , σκυλια.Θα σου προτεινα να εβαζες τα oxford και να ξεμπερδευες με 100 ευρω.

artemis1806

Active Member
Περιοχή
Ίλιον

tzou

Well-Known Member
Περιοχή
Πετρουπολη
Η ΚΑΛΥΥΕΡΗ ΛΥΣΗ

Τα φοράω 2 χρόνια πολύ καλή επιλογή.