Λαδι motul 7100 5 40

Lone Rider

Active Member
Εγγραφή
27 Ιουλίου 2021
Δημοσιεύσεις
473
Περιοχή
Αλεξανδρούπολη
Το τεράστια κατανάλωση δεν έχει σχέση γιατί και εκεί που κάνω σερβις έχει υπέρ υπέρ αρκετή κατανάλωση αλλά βαρέλι δεν είδα ποτέ να χρησιμοποιεί για τα λάδια. Το αντίθετο οι παραγγελίες με τις κουτες με τις συσκευασίες του 1 λίτρου των 10 τεμαχιων έρχονται κατά ριπας και μάλιστα αφού πλέον το 1250 παίρνει 3,8 λίτρα ότι μένει από το μπουκάλι το παίρνει ο πελάτης, αφού έχει χρεωθεί αγορά 4 τεμαχιων.Η χρέωση στην αλλαγή από το βαρέλι με το δοχείο που αναφέρεις πως γίνεται;;γιατί ξέρω ότι χρεώνεται η τιμή μονάδας του 1 λίτρου το μπουκάλι.Το να μην μας παραθέτεις ποιο επίσημο είναι αυτό, από την στιγμή που είναι όλα οκ θα ήταν ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα μέλη για να έχουν ολοκληρηρωμενη άποψη για το τι και που πληρώνουν για σερβις.
Βαγιανελη το σερβις του 1250 και 4 μπουκάλια λάδι κατασκευαστή. ΠΙΟ ΕΠΊΣΗΜΟ ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ .Για να μιλάμε με στοιχεία και ονόματα
 

Lone Rider

Active Member
Εγγραφή
27 Ιουλίου 2021
Δημοσιεύσεις
473
Περιοχή
Αλεξανδρούπολη
Προφανώς για να ειναι επίσημος, και να ανοίγει βαρέλι, έχει τεράστια κατανάλωση. Κοινώς, δεν προλαβαίνει να κάνει σερβις.

στο σερβις της 1250 μου που έγινε αρχές Αυγούστου τα λάδια στην μηχανή μου μπήκαν απο δοχείο που μοιάζει με ποτιστήρι. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ. Απλα το αναφέρω σαν γνώση.
Δεν ερχόμαστε σε προσωπική αντιπαράθεση προς θεού.Για λαδια μιλάμε και από την στιγμή που τα αλλάζεις σε επίσημο είτε από "ποτιστήρι "είτε από συσκευασία τα λάδια είναι τα προτεινόμενα και εισαι οκ.
 

Arisxios

Well-Known Member
Εγγραφή
9 Ιανουαρίου 2014
Δημοσιεύσεις
1.751
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού στα 10.000 km 4 L μαμά και ένα φίλτρο λαδιού και αυτό μαμά στον Παναγιωτόπουλο κόστος 125,80 €
 
Top