gianns morelli
Well-Known Member
- Περιοχή
- Διόνυσος Αττική
- Μοτοσυκλέτα
- GS 1200 ADV LC - AFRICA TWIN XRV 750
Χαχαχα, σωστά για να έχουμε έναν μπούσουλα τι χιλιόμετρα έβγαλε ο γεράκης για να μας δει
Αχχαχαχαχαχ.....!!!!
Από το Καζακστάν (από πατέρα) και από την Πορτογαλία (από μητέρα)..... Γιάννη τελικά από που είπαμε ότι είσαι εσύ .... φιλαράκι;;;;
Έλα ρε συ Γιάννη ... και είχα την εντύπωση ότι ήσουν από .... Ζιμπάμπουε!!!!Από το Καζακστάν (από πατέρα) και από την Πορτογαλία (από μητέρα).
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ριάντ, φιλαράκι μου.
Τώρα ζω μόνιμα στο Ντουμπάϊ, βεβαίως βεβαίως
Στο χωριό μου με φωνάζουν ο εισαγόμενος, να κάτι σαν και αυτόν δηλαδήΈλα ρε συ Γιάννη ... και είχα την εντύπωση ότι ήσουν από .... Ζιμπάμπουε!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Η γιαγιά μου έζησε εκεί, κρατάω αίμαΈλα ρε συ Γιάννη ... και είχα την εντύπωση ότι ήσουν από .... Ζιμπάμπουε!!!!
Mike ευχαριστώ και γω για τη παρέα σας. Καλούς δρόμους να έχετε.Επιστροφή και εμείς σπίτι ....
Ευχαριστούμε πολύ το Γιάννη για την διοργάνωση και τον Νίκο για την φιλοξενεί παρουσία του , την ξενάγηση και φυσικά το κέρασμα στην άκρη του βουνού.
Είδα φίλους που είχα καιρό να δω και δώσαμε υποσχέσεις για τις επόμενες συναντήσεις μας.... καλή αντάμωση λοιπόν σε όλους και καλό καλοκαίρι
Και γω ευχαριστώ φίλε, χάρηκα πολύ που γνώρισα εσάς και την παρέα σας. Πάντα τέτοια να ζούμε.Back to base και ´μεις!
Δεν έχω κατι αλλο να προσθέσω!
Γιαννάρα γερά! Νίκο ευχαριστώ για οτι προσέφερες!
Όρθιοι και χαμογελαστοί και πάμε γι’αλλα!
Ελήφθη !Φοβερή εκδρομή..μπράβο σε όλους που συμμετείχαν..@jliordos την επόμενη εβδομάδα θα είμαι λαγκαδα για μια εβδομάδα..θα ήθελα υποδοχή με τσιμπούσι η ότι άλλο..!!
Δευτέρα θα είμαι εκεί..οπότε κανόνισε πρόγραμμα..!!Ελήφθη !
Με το καλό να μας έρθεις
Και η συνολική διαδρομή...(πραγματική!) του τριημέρου, συνολικά ... σχεδόν 1000χλμ!![]()
![]()
![]()
Να είμαστε όλοι καλά!
Με το καλό και στα επόμενα!
Χαχαχαχχα ... έτσι !!!
παω να αλλαξω λάδια![]()
Και η συνολική διαδρομή...(πραγματική!) του τριημέρου, συνολικά ... σχεδόν 1000χλμ!![]()
![]()
![]()
Να είμαστε όλοι καλά!
Με το καλό και στα επόμενα!