JOHNGS1100
Well-Known Member
Υπο φυσιολογικές συνθήκες ποσα χιλιόμετρα βγάζει ο αξονας ωστε πλέον να απαιτείται η αλλαγή του ?
180.000 χιλ. Μετά επισκευή. Εκει ο μύθος ¨δε παθαίνει τίποτα" -διαφορικό vs αλυσίδα-, καταρίπτεται..
Υπο φυσιολογικές συνθήκες ποσα χιλιόμετρα βγάζει ο αξονας ωστε πλέον να απαιτείται η αλλαγή του ?
Ρε εσυ ορεξάτος μπήκες ; ΧαχαχαΤσόδρα μου εσύ!. Σα πας στη καφετέρια, το διαφορικό σου μη λεισμονείς..,.![]()
Θα σε απογοητεύσω γιατί δεν είμαι από εκείνους τους ταξιδευτές της καφετέριας.Τσόδρα μου εσύ!. Σα πας στη καφετέρια, το διαφορικό σου μη λεισμονείς..,.![]()
Sure. Το πιστεύω αυτό. και για πες μας, που πας? Από που έρχεσαι, που πάς, ποιοι ειμαστε ρε παιδιά τελικά ?Θα σε απογοητεύσω γιατί δεν είμαι από εκείνους τους ταξιδευτές της καφετέριας.
Αλλά τους άλλους τους λίγους !
Ρε εσυ ορεξάτος μπήκες ; Χαχαχα
Χάθηκες τόσο καιρο και τα πήρες παραμαζωμα όλα ; Δώσε πόνο Γιάννη
Θα σου πω μόνο ότι όταν θέλεις, ακολουθείς. Εκεί θα δεις τα πάντα και θα λάβεις όλες τις απαντήσεις σε όσα ρώτησες εκτός από το ποιοι είμαστε.Sure. Το πιστεύω αυτό. και για πες μας, που πας? Από που έρχεσαι, που πάς, ποιοι ειμαστε ρε παιδιά τελικά ?![]()
Θα σου πω μόνο ότι όταν θέλεις, ακολουθείς. Εκεί θα δεις τα πάντα και θα λάβεις όλες τις απαντήσεις σε όσα ρώτησες εκτός από το ποιοι είμαστε.
Σύντομα θα έχω νεοτερα από τα μπουρδελα που λέγονται άξονες bmw......
Είναι να μη σου κάτσει....
Να χουμε να αλλάζουμε.......
Ηλιααα ριχτοοοοοο