μήπως δοκίμασε κανείς κάτι καινούργιο, όπως εγώ την AVIN. Μήπως κάποιος βάζει από συγκεκριμένο βενζινάδικο και έχει δει καλύτερη λειτουργία κινητήρα. Μήπως κάποιος έβαλε βενζίνη κάπου και το ''μετάνιωσε'' .τι καινούργιο να παίξει σύντροχε;
Σωστός... ωστόσο η 95άρα μας δεν ειναι 95.Ποτέ να ποτέ σε κανένα μηχάνημα που κατέχω δεν βάζω κάτι παραπάνω από αυτό που θέλει ο ίδιος ο κινητήρας.
Το θεωρώ ανώφελο.
Επίσης ποτέ δεν διάβασα κάπου με επιχειρήματα το τι παραπάνω σου προσφέρουν αυτές οι βενζίνες, κολοκύθια νομίζω είναι όλα αυτά.
Άποψη μου πάντα !
Τι σημαίνει, ότι δεν λειτουργούν σωστά οι κινητήρες?Σωστός... ωστόσο η 95άρα μας δεν ειναι 95.![]()
οταν βάζεις σωστή βενζίνη, κανονική... το καταλαβαίνεις. οπότε δεν λειτουργούν οσο σωστά θα έπρεπε αλλα ο μέσος οδηγός δεν το καταλαβαίνει πάντα.Τι σημαίνει, ότι δεν λειτουργούν σωστά οι κινητήρες?
Λάθος κατάλαβες. Ήταν το χέρι συνηθισμένο από την προηγούμενη μέρα.οταν βάζεις σωστή βενζίνη, κανονική... το καταλαβαίνεις. οπότε δεν λειτουργούν οσο σωστά θα έπρεπε αλλα ο μέσος οδηγός δεν το καταλαβαίνει πάντα.
επίσης παίζει αρκετή νοθεία και αυτή γίνεται κυρίως στις 95. είχε αναφερθεί κάποια στιγμή ο @JOHNGS1100 σε αυτό.
και γω 95 βάζω αλλά καμια φορά φυτιλιάζω και καμιά δήθεν 100άρα...συνήθως η λειτουργία ειναι πιο ομαλή...
υγ: το πράσινο πρατήριο κοντά στο ξενοδοχείο στην Καστοριά είχε βενζινάρα ή λάθος το κατάλαβα;
ρε αλεπού, 2 φορές έβαλα απο το συγκεκριμένο κατάστημαΛάθος κατάλαβες. Ήταν το χέρι συνηθισμένο από την προηγούμενη μέρα.
Καλοοοοοοό
Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι φοβερό περίμενες, δηλαδή, σύντροχε?Καλημέρα, παίζει τίποτε καινούργιο;; Έβαλα AVIN 100 αλλά δεν έχω δει τίποτε τρομερό.
Γι' αυτό βάζω 98άρα για να υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι τουλάχιστον 95 και όχι επειδή έχει καμιά τρομερή διαφορά.Σωστός... ωστόσο η 95άρα μας δεν ειναι 95.![]()
κάπως έτσι...Γι' αυτό βάζω 98άρα για να υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι τουλάχιστον 95 και όχι επειδή έχει καμιά τρομερή διαφορά.
Συμφωνώ μαζί σου συντροχε..!!είχα διαβάσει τις μετρήσεις σου..η μόνη διαφορά όμως είναι η καθαρότερη καύση..το αποτέλεσμα όπως έγραψα φαίνεται στις επικαθήσεις των βαλβίδων..ουδέποτε μίλησα για παραπάνω χιλιομετραΜια που ανακινείτε ξανά το θέμα· θα το ξαναπώ άλλη μία φορά (κάποιοι νεότεροι ίσως δεν έχουν διαβάσει τα παλιά). Έχω κάνει μετρήσεις στις βενζίνες με μπλοκάκι και στυλό, κρατώντας σημειώσεις, με ίδιες διαδρομές, ίδιες ταχύτητες και κομπιουτεράκι μετά.
Δηλαδή, για να γίνω πιο σαφής, έκανα μια συγκεκριμένη διαδρομή με το άλφα καύσιμο. Έκανα μετά την ίδια διαδρομή με την ίδια οδήγηση, με την ίδια ταχύτητα και τα ίδια δεδομένα με το βήτα καύσιμο. Αυτό το έκανα αρκετές φορές επί μεγάλο διάστημα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ στα χιλιόμετρα που διανύεις. Τα ίδια ακριβώς χιλιόμετρα έκανα με όλα τα καύσιμα και μάλιστα με την 100άρα έκανα ελαφρώς λιγότερα!!! Και ούτε στην απόδοση είδα κάτι φοβερό.
Να διευκρινήσω ότι αυτό ισχύει για εμένα, για την δική μου οδήγηση και το δικό μου μηχανάκι. Δεν αποτελεί προτροπή ή συμβουλή για κανέναν να κάνει αυτό ή να κάνει το άλλο.
Άρα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνω παραπάνω ένα καύσιμο που δεν μού προσφέρει τίποτα παραπάνω. Ο μόνος λόγος που βάζω 98άρα είναι για να υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι τουλάχιστον 95άρα και δεύτερον για τους διπλούς πόντους που μού δίνει η εταιρεία.
Την καλημέρα μου σε όλους.
Στο πιο νέο βενζινάδικοΚαλημέρα, παίζει τίποτε καινούργιο;;