artemis1806
Active Member
Καλημέρα σας βρίσκομαι ένα βήμα πριν την αγορά της καινούργιας gs adventure 1250 επειδή δεν έβγαιναν τα κουκιά αποφάσισα να μην βάλω στην παραγγελία το πακέτο touring το όποιο περιελάμβανε κάγκελα πλαϊνών βαλιτσων cruise control και βάση gps της bmw τα συγκεκριμένα επειδή τα θεωρώ δεδομένα θα τα βάλω αργότερα μόνος μου
Όσων αφορά το cruise control θα το παραγγείλω αφού πάρω την μηχανή εννοείται μέσω τής επίσημης αντιπροσωπείας
1ο υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην μετέπειτα εγκατάσταση επειδή δεν θα το περάσουν επιτόπου στην μηχανή στην Γερμανία;
2ο χάνω κάποια εγγύηση;
Από την αντιπροσωπεία μου είπαν όλα οκ
Απλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει ξανασυναντήσει παρόμοια κατάσταση ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσων αφορά το cruise control θα το παραγγείλω αφού πάρω την μηχανή εννοείται μέσω τής επίσημης αντιπροσωπείας
1ο υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην μετέπειτα εγκατάσταση επειδή δεν θα το περάσουν επιτόπου στην μηχανή στην Γερμανία;
2ο χάνω κάποια εγγύηση;
Από την αντιπροσωπεία μου είπαν όλα οκ
Απλά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει ξανασυναντήσει παρόμοια κατάσταση ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk